- TCL LCD és LED TV-k
- Analóg fényképezés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Home server / házi szerver építése
- Milyen videókártyát?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Válaszoltam neki. Utána meg _kérdést_ tettem fel, meg javasoltam mást (több ablak), mivel ez nem tud több soros tabot. Felesleges felhúznod magad és pörögnöd rajta.
Egyébként ha ilyen szar, mert ezt nem tudja, olyan szar, mert azt nem tudja (már sokszor leírtad), akkor nem kell használni és kész. Tudom, nekem is lennének ötleteim, hogy mit hogyan kellene, de nem én fejlesztem, bővítményekkel nekem be van lőve úgy, ahogy megfelel, ami meg hiányosság, azzal együtt tudok élni, mert nem érvágás. A guglinál nyitottál már topikokat a problémáidnak/javaslataidnak?
Új hozzászólás Aktív témák
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- Fotók, videók mobillal
- Renault, Dacia topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Háztartási gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- Parkside szerszám kibeszélő
- Xbox Series X|S
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- 27% - Corsair SF1000 80 PLUS Platinum SFX Tápegység!
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- Dell Precision 7550,15.6",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11, 2 KAMERA
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- White GAMER PC! Ryzen 7800X3D / RTX 4080 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold / BeszámítOK !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest