Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Krystal_s

    addikt

    válasz Sk8erPeter #14630 üzenetére

    Igen valóban azt összekevertem most. :B Olvastam itt korábban, hogy a java is bekavarhat, de azt nem figyeltem, hogy melyik. Firefoxot használok és abban is engedélyezve van a JScript mégis elmenti a jelszavakat, ezért nem is gondoltam arra.
    "Az alábbi oldalakról soha ne mentsen jelszavakat" részhez, akkor ebben a szekcióban nem szerepel a Facebook vagy a Gmail, vagy más problémás oldal? Ha nem, akkor sütitörléssel, a problémás oldalhoz tartozó tartozó jelszó törlésével, újrafelvételével"
    Ebben a mondatomban- >"A beállításokban nincs kivételekhez adva semmilyen oldal, előzményeket stb. töröltem." az általad írt beállításra, sütitörlésre stb gondoltam.
    Jelenleg nincs elmentve 1 jelszó sem. Átnéztem minden beállítást.

    #14638: Talán ez megoldja a problémát, majd kipróbálom.
    Köszönöm a leírást. :)

    ui: Azt nem értem a korábbi verzióknál miért működött rendesen. Rákerestem a neten és nagyon sok embernél van, volt ilyen jelenség. Más böngészőkkel még nem tapasztaltam ilyet. Különben "örülök" ennek a sok "hasznos" újításnak, amik mostanában vannak úgy általában mindenhol, mert lassan használhatatlanná teszik a korábban jól működő programokat. Firefoxban is elég gáz, hogy akinél a Windows nagyítás be van kapcsolva, azoknál már a böngészőmenüsor is b.nagy lesz. Visszaállítani rendesen nem lehet. Sosem kedveltem, amikor egy program önállósítani akarja magát kérdés, beállítások lehetősége nélkül.

Új hozzászólás Aktív témák