Hirdetés
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- Videós, mozgóképes topik
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Projektor topic
- Házimozi haladó szinten
- Mini-ITX
- Milyen processzort vegyek?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Youtube problémám van, nem tudom tapasztalt e már valaki ilyet, egyszerűen nem játssza le a Youtube videókat, illetve néha-néha erőt vesz magán és mégis, de a legtöbb esetben csak a "Hiba történt. Próbálkozzon később" üzenet fogad.
Próbáltam más videómegosztó oldalakat is, azokat gond nélkül viszi, felraktam a legújabb flash-t, aztán váltogattam a pluginek között a PeeperFlash meg az Adobe között, de mindkettőnél ugyanazt produkálja, szóval elképzelésem sincs mi lehet a gondja.
Van telepítve pluginként Flashblock, meg Adblock, de letiltottam őket és úgy se viszi, amúgy alapértelmezésben is fehérlistán van mindkettőnél a youtube, szóval nem is szűrhetnek.Szerk: valami nagy gáz van, eszembe jutott kipróbálom másik böngészővel, ugye IE van a gépen még, minden hülyeséget megkérdezett, szóval először volt elindítva, próbálom ott is lejátszani, az se viszi, szóval nem Chrome probléma, meg tán az IE másik Flash verziót is használ, de azért ha valakinek sejtése lenne mi lehet a probléma, ossza már meg, újratelepíteni azért nem szeretném a gépet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- VGA kibeszélő offtopik
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Videós, mozgóképes topik
- Villanyszerelés
- Steam topic
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Gyermek PC játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4088
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 8700K / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4121
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest