Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• pecze

aktív tag

Youtube problémám van, nem tudom tapasztalt e már valaki ilyet, egyszerűen nem játssza le a Youtube videókat, illetve néha-néha erőt vesz magán és mégis, de a legtöbb esetben csak a "Hiba történt. Próbálkozzon később" üzenet fogad.
    Próbáltam más videómegosztó oldalakat is, azokat gond nélkül viszi, felraktam a legújabb flash-t, aztán váltogattam a pluginek között a PeeperFlash meg az Adobe között, de mindkettőnél ugyanazt produkálja, szóval elképzelésem sincs mi lehet a gondja.
    Van telepítve pluginként Flashblock, meg Adblock, de letiltottam őket és úgy se viszi, amúgy alapértelmezésben is fehérlistán van mindkettőnél a youtube, szóval nem is szűrhetnek.

Szerk: valami nagy gáz van, eszembe jutott kipróbálom másik böngészővel, ugye IE van a gépen még, minden hülyeséget megkérdezett, szóval először volt elindítva, próbálom ott is lejátszani, az se viszi, szóval nem Chrome probléma, meg tán az IE másik Flash verziót is használ, de azért ha valakinek sejtése lenne mi lehet a probléma, ossza már meg, újratelepíteni azért nem szeretném a gépet.

Új hozzászólás Aktív témák