Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Raspberry Pi
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Projektor topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Gamepad
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Aktív témák
-
MichaelSD
őstag
MEgpróbáltam felrakni a CyanogenMODot, de nem sikerült.
Az "alap" rootolval van, a bootloader is ok, de akár hogy is szeretnem felrakni a CyanogenMODot mindig a régi OS jön be. Ötlet? Link?
-
MichaelSD
őstag
Mik a tapsztalatok CyanogenMODdal G1-en?
-
MichaelSD
őstag
Ez hírdesd hangosan!

Pedig nagyon más. Ha van 15 feladatod, hogyan adsz nekik fontossági sorrendet? Hogyan csinálod meg, hogy mindegyiket egy listába lássad? Hogyan csinálod meg, hogy csak a lejárati nap jelenjen meg a kalendáriumban, miveil 15 bejegyzés sok helyet foglalna. Stb, stb.
Talán ez. segít rajtad...
-
MichaelSD
őstag
Nen valószínű, hogy lesz 2-es update a G1-er. Német cikk és az angol cikk.
Már az 1.5-ös is macera volt.
-
MichaelSD
őstag
A rózsaszín szolgáltató ügyes volt és elküldték a standard PDA beállítás leírását. Nagyon aranyos az Android, de szerintem csak annak aki a Google szolgáltatásait használja.
-
MichaelSD
őstag
Nem megy, mert nem engedi beállítani. Regisztrálni tudok (ahoz kell net) vagy megadhatok egy Access Pointot, de ott WLANt nem tudok megadni (vagy nem jöttem rá, hogy kell).
Ha valakinek van tippe, szívesen veszem, mert a rózsaszin szolgáltatóval küzdenem kell, de nagyon. Most valami PDA beállítást ígértek emailben, majd meglátjuk...
-
MichaelSD
őstag
-
MichaelSD
őstag
A Sync nálam kritikus kérdés. A Palm óta nem nagyon találtam olyan megoldást amit ténylegesen 100%-ban tudott Syncelni.
-
MichaelSD
őstag
Félreérthetően fogalmaztam. Nem a marketing amit nem látok, hanem konkrétan mit fog tudni felmutatni mondjuk a WMmel vagy a Symbiannal szembe. Ez pedig csak a Google szolgáltatásai lehetnek. Maps nagyon jó, de van GPS szoftver a többi rendszerre. Van alternatív kép názegető is. Az igazi kérdés, hogy a Google szolgáltatások ,mennyire lesznek ütősek. Szerintem, de ez magánvélemény.
-
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Raspberry Pi
- Elemlámpa, zseblámpa
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Ulefone Armor Pad 5 Pro
- 198 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070 (FOGLALVA)
- 201 - Lenovo Yoga Slim 7 (15ILL9) - Intel Core U7 258V, no GPU (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest