Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Apple MacBook
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Köszönöm a válaszod!
Igen tudom, nem is szoktam gyakran csak ha megszorulok anyagilag
van saját csatornám, saját tartalmakkal. De persze ott sem minden legális, hiszen nem vagyok zeneszerző, így kénytelen vagyok 3. fél zenéjét használni. Azért tegyük hozzá: a kiadók is elmehetnek a fenébe néha az eltúlzott követeléseikkel, mikor 3mp! zene miatt tiltanak egy videót! 
Természetesen nem a videót féltem azt törlöm majd a csatornával együtt, hanem azt a kis bevételt.
Két éve vagyok Ad Sense tag, és eddig nem volt gondom mindig kifizettek, kivétel mikor buktam a csatornát, és vele együtt a bevételt is. De abban nem voltam biztos, hogy ha törlöm a videót akkor megkapom tutira visszamenőleg kifizetéskor a bevételt
Köszi még egyszer.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Le Mans Ultimate
- Tőzsde és gazdaság
- Azonnali fotós kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Konteó topic
- Mazda topik
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Motorola Edge 40 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% - MSI RX 6650 XT GAMING X 8GB GDDR6 Videokártya!
- GAMER PC! i7-14700 / RTX 5080 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold / BeszámítOK !
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
van saját csatornám, saját tartalmakkal. De persze ott sem minden legális, hiszen nem vagyok zeneszerző, így kénytelen vagyok 3. fél zenéjét használni. Azért tegyük hozzá: a kiadók is elmehetnek a fenébe néha az eltúlzott követeléseikkel, mikor 3mp! zene miatt tiltanak egy videót!