- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
God of War Sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mivel gyenge vagyok a valkür harcokhoz ezért gondoltam fejlesztek, nagy nehezen kinyitottam a ködös farm pályát, de nagyon nem megy nekem ez a farm mire végzem az első hullámmal mehetek vissza mert letelik az időm. Hogy szedtek ti itt őssze tőbb ezer ködviszhangot? Továbbá néztem hogy kellene olyan hogy ivaldi rozsdáz páncélja 1db azt hol találok? Ezen a pályán? Mert ugye ide kellene a páncél hogy tovább bírjam a ködben ha jól tudom,de hát elkésziteni sem tudom a kováccsal mert nincs ez a valami🤷nekem a cél az lenne hogy erősebb legyek a valkürök miatt de már kezdem ráhagyni. Nem igazán látom át és sajna a topik sem pörög🤷
-
Hát megtaláltam 3 valkürt de mind a 3hoz gyenge vagyok. Nem is tudom melyik a leggyengébb? Melyikkel kezdjek? Nem is tudom ti hogy csináltátok meg? Én 4es szintű vagyok de hogy lehetek erősebb ha már vége a játéknak? Igazából már csak nem is tudom miért kinlódom vele🤷Elég sok souls gémet végig vittem elég sok nehéz bossal de itt valami nem oké
csak nem tudom hogy mi🤷 túl gyenge a karakter hiába próbálkozom pedig kb 20x mentem nekik egyenként de egyik sem lett meg🤷Kár hogy már nagyon lassan pörög a topik így magammal beszélek csak. Na de régi játék már
-
Sziasztok! Vegére értem a játeknak. Most gondoltam neki esek a valküröknek. De nem tudom van valami sorrend hogy keressem őket? Vagyis hogy haladjak sorban? A törpék átjárojá használom,de még nem találtam meg csak egy valkürt a neve Eir. De azonnal megől szinte
mással kezdjek? Valami tipp? Hisz már fejleszteni sem tudok,villámot csinál vagy mit és azonnal meghalok🤷Nem tudom merre induljak. Köszönöm
-
Csak még egy kérdés,ha végig viszem a játékot, akkor újra kezdődik minden? Úgy értem hogy pl megint majd nem tudom kinyitni az ajtókat a valkürökhöz?
mert akkor lehet jobban járnék ha küldiket csinálnék még a játék legvége előtt, és úgy próbálkoznék. 4 es szintű vagyok,de már túl sok nincs hátra szerintem a játékból.
-
Sziasztok! Elkezdtem ezt a játékot ps5 kaptam gondoltam kipróbálom. Eleinte nem fogott meg,de csak jót hallottam róla, így próbálkoztam tovább. Aztán egyszer csak elkapot
mostmár alig várom legyen egy kis időm folytatni,tetszik a történet meg úgy minden.Viszont az lenne a kérdésem a valkürőket a jétek vége fele próbáljam megőlni? Sajna a helyek nevét nem igazán tudom,de egyet nagy nehezen megőltem. Viszont most találtam még egyet a bányában, de azzal már nem bírok piszok erős,lehet késöbb kellene visszajönni? Nem tudom hol tartok a játékban de most mondta el az apja a fiának hogy istenek. A bányában lévő valkűr felszáll és egy csapázzal megől védeli elugrani sem tudok🤷 A másikkal is jó sokat szenvedtem de az tanulható volt,mikor kell védekezni,elugrani stb... itt arra gondoltam lehet később kellene visszajönni,ezért is írtam
Köszönöm a segítseget
Eddig ds sorozat,meg a bb volt a kedvenc de történetben ez azt hiszem jobban sikerült game
-
Ferenczi Áko
addikt
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy a Káosz pengéit hogyan tudom maximumra fejleszteni? Muspelheimben megöltem a Valkűrt, összeszedtem 3 kulcsot, hogy a rejtett próbát is meg tudjam nyitni. Ott a 70 ellenségből 65-öt öltem meg, tehát ezüst szintet értem el. Kinyitottam a két ládát amit kaptam, visszamentem a műhelybe, de még mindig hiányzik hozzá az az egy cucc, amivel lehetne fejleszteni..
Sikerült. A boltban kellett hozzá venni cuccot..
-
melega
őstag
válasz
-=Jam=- #1188 üzenetére
Én már előrendeltem a folytatást.
Szerintem a Ragnaroknek ne legyen folytatása.Új irányvolna kéne Kratos már kiregedett új irányvonal kéne új főhőssel, vagy Kratos fdiával Atreussal a Ragnarok után lehetne indiai, indián istenekkel Amerikában játszódó vagy egyiptomi egyiptomi ősi istenekkel játszódó. -
csab2
veterán
Köszönöm, nagyon rendes vagy, de 1 mp-cel előbbi posztomban a megfejtés.
-
csab2
veterán
Mivel a másik fórumon a srác azt írta, hogy a gólemek (aggastyánok ugye) eldobott cuccaiból lehet azt a páncélt elkészíttetni, így kipróbáltam, a törpékkel legyártattam az aggastyánok páncélját (mellvért, kesztyű, derékpáncél).
És ez lett a megoldás. Megkaptam a trófeát és egyúttal a platinát is.
Életem 2. platinája. Zseniális ez a játék.
Neked is köszönöm a segítséget! -
csab2
veterán
válasz
-=Jam=- #1185 üzenetére
Közben kiderült, hogy az illető gólemet írt és az aggastyánokra (lélekfalókra) gondolt.
Természetesen aggastyánokat többet is kinyírtam.
Sokféle páncélt le tudok gyártatni a törpékkel, csak nem tudom, hogy melyik számít ősinek, mert egyiknek a nevében sincs benne az a szó, hogy ősi. -
csab2
veterán
válasz
-=Jam=- #1183 üzenetére
Egy másik fórumon azt válaszolta valaki, hogy gólem legyőzése után adja a játék a részeit, illetve a hozzávaló alapanyagot. Én végigjátszottam a játékot, a térkép 100%-os, a valkűrök kinyírva (felszabadítva), a királynő is, de gólemmel nem találkoztam. Ehhez újra kell kezdeni a játékot Új játék+ módban?
-
csab2
veterán
Van egy olyan trófea, hogy szerezz be egy ősi páncél minden darabját. Mi számít ősi páncélnak?
-
Marcus420
friss újonc
Hali. Lattam sok kulfoldi videosnal a zeus armort hol tudom megszerezni? Es a pajzsomat nem tudom valtoztatni valaki segitene hogy az miert van??
-
Szabi®
addikt
Én sajnos Eirrel küszködök,5-ös szintüként,korán mentem el hozzá ?
Egy kérdés.
Az a hatalmas madárszerüség a holtak hídja végén,az kicsoda vagy micsoda ? Hellheimbe. -
Luperator
tag
Letudva őfelsége is, mázlival de még feltámasztó kő sem kellett
meglett ugye a valkűr páncél. Jól látom, hogy kimaxolni úgy lehet ha Muspelheimben és Nilfheimben megy a farmolás meg? Láng nagy címere is kell hozzá ami úgy tudom előbbiben található.
-
Luperator
tag
válasz
#15779328 #1173 üzenetére
Geirdiful volt még számomra valamiért nehéz de nem emlékszem miért. Még Nilfheim és a királynő van hátra, ők nem tudom milyenek. Muspelheim valkűrje gyűrhető kategória volt, de lehet csak mert megtanultam figyelni a mozgásukat. Na meg, épp elértem a 8-as szintet, lehet az is segít benne. Eddig amúgy Eir volt nekem is a legnehezebb, leginkább a szűkös hely miatt.
-
Luperator
tag
válasz
#15779328 #1170 üzenetére
A legkönnyebb úgy, hogy amikor felrepül, hozzá vágod a Leviatánt ami után megszakad a támadás és lehet darálni. Szívtam vele én is, kevés a hely kimozogni előle és számomra csak így működött a dolog, de így viszont jól.
Amúgy úgy látom,ahogy haladsz előre a Valkűrök felkészítenek Sigrun ellen, mert végülis a támadásaikat használja. A fejszedobás pedig ellene szintén úgy látom elengedhetetlen mert ő is alkalmazza amit Eir.
-
törölt tag
Valaki leírná, hogy hogyan lehet megölni azt a rohadék Eir-t! Ez miatt hagytam tavaly abba, és most sem tudom megölni. Gondoltam visszamegyek és fejleszteni még magam, de nem tudok.
-
Luperator
tag
válasz
Peetey91 #1168 üzenetére
Köszi. Azóta megvan a 5. Valkűr is. Amennyire szenvedős tud lenni, nekem tetszik mert oda kell figyelni mikor mit csinálnak és aszerint ténykedni. Nem vagyok nagy ps guru, szóval a bosszankodás mellett tesznek az élményhez. Fejsze markolatot odaadta a nilfheim-i, úgyhogy az már maxos is.
-
Luperator
tag
Sziasztok!
Szerencsésen elköltöttem 2 asgardi acélt talizmán fejlesztésre, ami gondolom kellene majd a valkűr páncélok fejlesztéséhez is. Kérdés, ad a játék annyit a valkűrök likvidálása során, hogy ez a kettő ne hiányozzon?
-
Gabesz811
friss újonc
Èn ai ivaldi köd páncèlját fejlesztettem maxra.
-
Brenor
aktív tag
Lenne egy pár kérdésem. Az egyik hanyas szintől érdemes a walkürökkel foglalkozni? Muspellheim végén vért izzadva győztem le az ottani walkürt és úgy, hogy a nehézséget is kénytelen voltam story módra átállítani, de még úgy is nehezen ment. 6-os szintű vagyok sindri armorral, amit még nem tudtam felfejleszteni, de tettem rá narancssárga bűbájokat. Én voltam nagyon béna vagy magasabb szinten kellett volna odamenni? A másik kérdésem az lenne, hogy a bossfight után a kardba hol lehet megszerezni a kulcsokat? Egyáltalán érdemes kifejleszteni azokat az izzó páncélokat erősebbek, mint a sindri armor?
-
Gabesz811
friss újonc
Sziasztok. Megöltem a valkür királynőt. Mindenhol vègigmentem. Mi a vège? Van egy birodalom szakadás ami nem nyilik meg.
-
TXT
őstag
A megoldas (nalam legalabbis), “Vasobol” csonakkikotonel fent, a kette tort hajoroncs melletti szikla felett koroz egy hollo, azt kell leszedni, illetve “Kilato” csonakkikotonel fel kell maszni a szikla tetejere, mert ott is koroz egy hollo, amit szinten ropteben kell likvidalni. Igy lett vegul a 41-bol 43 es ezzel lett 100% a jatek teljesitese! Hatha mas is ezzel kuzd es neki is itt lesz a megoldas!
Vegulis csak megvalaszolom a sajat kerdeseimet a napokban, ha mar ennyire latogatott ez a topic mostansag!
-
TXT
őstag
Vegul sikerult Midgardban is mindent megtalalni, viszont amit nem ertek, levadasztam Odin osszes hollojat, mind az 51-et, meg is kaptam erte a trofeat es a “Celok”-nal is jeloli, hogy meg lett, de a “Terkep”-en meg azt irja: 41/43
WTF??? Az osszes helyszin Midgardban 100% es 51 hollo likvidalva, akkor eleve hogy lehet 41/43, ha 51 hollo volt, amit le is szedtem??? Mi a megoldas erre sracok??
-
TXT
őstag
Szevasztok!
En nemreg jutottam a GoW 2018 vegere, majd tovabb jatszva sikerult legyoznom a valkuroket, es sok probalkozas utan vegul Sigrun-t is kiszabaditottam testi fogsagabol. A Valkur szettet hasznalom, amit sikerult maximalisra, azaz nyolcasra fejlesztenem, nincs tivabbi opcio ra, hogy meg erosebb legyen, gondolom akkor ennek ez a vege, igaz?
Minden elerheto vilag 100%, kiveve Midgardban maradt meg par Odin hollo es nehany “felfedezetlen” resz, amit nem tudom, hogy hol-mit takar, nem is talalom ezeket a valamiket, pedig kerestem. Konkretan Kőgát-on vagy fel oraig kerestem, mi az Ist*nt kellene megtalalni, de semmi....
A kerdesem az lenne, erdemes/kell e megkeresnem ezeket, van e valami ertelme, vagy kezdjek bele a “New Game+”-ba? Illetve az is erdekelne, hogy ezt elkezdve es jatszva lehet majd a tobbi, meg nem nyitott vilagot is majd elerni, illetve ujabb szettekhez is hozzajutni Kratos es Atreus szamara? Nem akartam utana olvasni ezeknek, hogy ne legyen elszpojlerezve a tavabbi “tortenet”, ezert kerdezlek benneteket (es kernem is szpojler nelkul a segito valaszokat, ha nem problema)
Elore is koszi a segitsegeteket! -
Artex
friss újonc
Üdv!
Segítséget szeretnék kérni mit lehet olyankor tenni amikor az egyik játékomnál "beakad a lemez"
Az npc nem teszi amit kell csak ugyan azt mondja.
Gow Niflheim mappon van gondom.
Össze kellene szedni Sindrinek (kovács törpe)
500,ködviszhangot,hogy cserébe megcsinálja a belépő követ.
Amikor vissztérek hozzá, csak ennyit mond.
"Óóó, úgy tűnik találtatok elég viszhangot.
És nem vagytok halottak bla bla bla.
Ezen a ponton kellene elkészítenie, de nem történik semmi.
Valakinek van ötlete?
Újra kezdeni nem akarom, mert ezt leszámítva minden 100% az új játék+-bán.
Bocsi hogy hosszúra nyúlt! -
luigi106
tag
Sziasztok.
Muspelheimben már túl vagyok a valkyr-ön is és csinálnám a 6. kihívást.
De kellene hozzá 3 darab kulcs. Azt hol a bánatban lehet beszerezni? -
Sziasztok,
Tudom már lepörgött mindenkinél a játék, de én most jutottam el odáig, hogy játszak vele. Olyan kérdésem lenne, amiket nem használok itemeket azt érdemes eladni a kovácsoknál? Most menekültem ki Hellheim-ből /Balduros rész/, 2 valkyre-t már megtaláltam, jelenleg esélyem nincs ellenük. Ebből fakad a köv kérdésem, mivel platinázni szeretném a játékot, milyen geart kellene megcéloznom, milyen skilleket érdemes kitolni stb?
Jelenleg főleg Atreust pimpeltem, a lightningos oldala az maxra van fejlesztve. -
Kingcold
aktív tag
Lehet újra kellene telepítenem a játékot...
Azon túl, h megöltem Odin öszes Hollóját, marad még 3.
+ feltámasztó követ vettem Brok nál.
Ami úgy 1x alkalmazható, ha elbukom a harcot, eltűnik (javítsatok ha rosszúl tudom)
Namármost az egyik Valkűrrel harcolva, halál és fekltámasztó kő utáni halál után, nem megszokottan a harctéren térek magamhoz, hanem a kamra kűlsőbb pontján. Atreus zsebében újra a feltámasztókővel. Ez már vagy 5 próbálkozás után is így van.
Tapasztaltatok hasonlót? -
Kingcold
aktív tag
válasz
Snip3r_HUN #1150 üzenetére
Durva...
Most Arész szettje van rajtam. nagyon bejön, de h a düh vonalat felezi nem tetszik. :/Amúgy tényleg meghülyült a holló számlálom.
Alfheim ben is marad 1.Kaphatok képet a talizmánjaid listájáról?
-
Kingcold
aktív tag
válasz
Snip3r_HUN #1148 üzenetére
Egyértelmű!
Csupán érdekességként írtam.
Meglepődtem, h hallom a holló károgását, holott a jutalmat nemrég azelőtt megkaptam az összes leöléséért.
Most újra a Valkűröket vadászom.
BeXarás mennyire tudnak Xopatni ezen a szinten.
Mellesleg, a Zeus páncél hogy szedhető össze?
Egyelőre nyomát se találom a boltban. Esetleg majd a NG++ ban?
A választ előre is köszönöm! -
Snip3r_HUN
addikt
-
Kingcold
aktív tag
Sziasztok!
NG+ maximalizálom a játékot.
Olyan apróságok mint Odin hollói, már a múlté, mind meglett.
Érdekesség: Valkűr vadászat közben, Kara termében találtam még egy utolsó utáni hollót.
Hasonlót tapasztalt valaki? -
Derron
aktív tag
Sziasztok,
Most kezdtem el a PS es pályafutásomat és a 2. játék amivel játszok a GOW. Nem tudom hogy szoktátok megkülönböztetni őket egymástól, ez az Apa+Fia kaland
Lenne pár kérdésem:
- A játék során bele futottam olyan ládákba amiket nem tudtam kinyitni, furcsa gyökerek vannak rajta és van mellettük világító színű kő, de nem tudom széttörni se őket. Ezekhez majd a játék vége fele vissza kell térni? Vagy csak én nem jöttem rá hogy lehet feloldani? Próbálok mindenhol mindent felfedezni kinyitni, hogy megfelelő tárgyakat találjak.
- Felszerelések használata: Játék során sok tárgyat találtam, de nem tudom miket éri meg fejleszteni, szóval érdemes mondjuk egy zöld "ritkaságú" csuklóvédő akkor azt már érdemes fejleszteni? Vagy a játék során úgy is fogok találni jobbakat és felesleges ezekre ezüstöt és alapanyagot fordítani?Ha van még tipp akkor annak is örülnék.
-
Zolabol
tag
Sziasztok.
A farmolós helyen vagyok, páncélt megcsináltam, már csak a 3 tear-t kell megnyitnom, ahhoz nem találok ködhorgonyt... egész délután farmoltam a ládákat, a legnagyobbakat is mindig nyitottam, de nem esett...
Ennyire ritka lenne? -
melega
őstag
Szerintem a világ lehjobb játéka A God of War Ascension.
Mivel egy játék miatt nemveszek ps3-at, és ps 3 emulátorral a nyagteljesítményű gépemen hamisan működik így nem volt alkalmam vele játszani.
A God of War 1,2-őút ps2 emulátorral toltam végig.
A God of War Chios of Olympust meg Ghost of Spartat psp emulátorral.
A God of WAr 3 remasteredet cserével szereztem be ps 4-re egy tökéletes lezárása a görög mondavilágnak.
A 2018-as God of Wart ps4-re vettem.
Majd ps 5-re is gyűjtök 2020-nál hamarabb nem lesz, de a Sony Santa Monica God of War játékai nagyon megfogtak, végig akarok játszani minden megjelenő akció-kalandjátékukat.
-
onkelz
aktív tag
1135-re valakinek van ötlete?
-
Peetey91
senior tag
válasz
ilovedigweed #1134 üzenetére
Emlékeim szerint igen!
-
onkelz
aktív tag
Az létezhet, hogy itt vagyok a hajónàl Helheimnél és sehol nem talàltam még olyan motyót, amivel az életerö növekedhet?
-
ilovedigweed
senior tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy a platinát meg lehet szerezni a legkönnyebb szinten is?
-
melega
őstag
Megoldódott a problémám nagynehezen rájöttem. A víz alatti részek készen vannak, néztem a végigjátszást átfutólag. Van még 3 órám a játékból
-
melega
őstag
Belassul a God of War 1-ben az úszásom állandóan 2-*szer gyorsan elkéne magam lökni a víz alatt, hogy a csapda ne kenjen föl afalra.
Hogyan tudom?
Válaszokat előre is köszi.
-
melega
őstag
Megoldódott. jó játék az első része is.
-
melega
őstag
A God of War 3 remasteredet, meg az új God of Wart kijátszottam ps 4-en, leadtam.
A ps 2-es God of War 1,2-őt emulátorral játszom.
Jöhetne a God of War AScension ps 4-re egy remasterelt változata, egy játék miatt nem veszek ps 3-at,Az előző generációs játékokat Xbox 360-on játszottam.
a mostaniakat pedig pcn, és ps4-en.Imádom a God of War szériát.
Az új God of Warban mindenkinek elkentem a száját, kivéve a zűz birodalmában az utolsó valkürnek nem bírtam.
-
onkelz
aktív tag
válasz
Snip3r_HUN #1123 üzenetére
a legelejére a Vadonba is vissza lehet majd menni? Egyelőre nem kinàlja fel
-
melega
őstag
Remélem ha elkészül valaha a 2018-as God of War folytatása ps 4-re is megjelenik, bár szerintem a kövektkező generáció nyitócíme lesz.
[link] Én imádom a szériát.
-
onkelz
aktív tag
válasz
Snip3r_HUN #1123 üzenetére
szuper, köszönöm
-
onkelz
aktív tag
Sziasztok
Elnézést, ha volt már, egyelőre még nem volt időm átnyálazni a topikot.
Szégyenszemre csak tegnapelőtt kezdtem el a játékot, egyelőre nagyon tetszik.
Egy olyan kérdésem lenne, hogy ha elmentem egy rúnával védett láda mellett, de nem szöszöltem a kinyitásával, később még visszatudok menni?Előre is köszi
-
@rglaaf
veterán
Ahogy a storyban jönnnek sorban szerintem, a végén Sigrun úgyis meg izzaszt
-
mcsm88
senior tag
Melyik valkűrrel érdemes először próbálkozni?
-
dezs520
senior tag
Sziasztok,kicsit elakadttam.
Nem igazán tudom,hogy hol van az a rész,amit ti farmolni szoktatok (ahol futni kell folyamatosan,mert időre megy a ládanyitogatás)
Már majdnem minden hely 100%-os,3 valkürt már sikerült legyőznöm,de csak 4 es szintű vagyok,nem tudok tovább fejleszteni mert valami alapanyagot hiányol...(gondolom amit farmolni szoktatok ott adja)
Tehát van valami pálya rész,vagy küldi ami át dob oda?
Jelenleg a 4 nehézségi fokozat közül az itolso előtti játszok.
Most elkezdtem az uj játék +-is,de ahogy a kommentekböl kiveszem,nem kell hozzá az uj játék + -
Themes
aktív tag
Üdv. God of war hogyan tudom beállítani vagy megcsinálni hogy a fejsze iranyzéka az ellenségen legyen automatán? (a kis pont)
-
F-ECT$
titán
Közben meglett minden terület is 100%, már csak 1 "infinity stone" hiányzik (Muspelheim Eye of Power), meg egy utolsó upgrade az Ivaldi armoromon.
Viszont még nem unom, szóval lehet, hogy elindítom new game+ -ban, csak nem tudom, hogy neki merjek-e vágni a legnehezebb fokozaton...
-
Injun
senior tag
Ps4-es GOW fóliázott példányról honnan tudom meg,hogy van-e benne magyar felirat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch Lite 128GB Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 20.0.1 + Atmosphere, 3 hónap garanciával!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion go
- Ps4 PRO 1TB + 2 controller
- Nintendo Switch OLED Scarlet & Violet Edition Megkímélt / Használt 11 Játékkal Kiegekkel Garis
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest