- 3D nyomtatás
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- BIOS frissítés
- Androidos tablet topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
God of War Sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Snip3r_HUN
addikt
Legendást (lila cuccok) gyakrabban ad, aztán ahogy haladsz előre a történettel elkezd majd adni eposziakat (arany cuccok) de annak többsége amulett vagy bűbáj vagy nyersanyag lesz, az eposzi páncélokat eddig csak a Valkűröktől kaptam, a többségét kraftolni kell majd. A rajtam lévő páncél szett Niflheim-ből való, az egy elég jó farmolós helyszín, bemész a ködbe és ködvisszhangból amennyit csak lehet minden belépéskor ki kell hozni. Első alkalommal ~500-zal jöttem ki, most már 5-7000 minden körben.
-
prokxy
veterán
válasz
Snip3r_HUN #495 üzenetére
Grat, nem semmi!
Ahogy olvastam, a játék tényleg nem nagyon dobál leg cuccot, hanem farmolni kell az összetevőit?
Akkor lesz vmi recept hozzá? -
törölt tag
válasz
-
Sirandrish
legenda
válasz
Komoly cuccok
-
Lacko66
tag
Sziasztok.
Péntek óta tulajdonosa lettem egy PS4 Pro-nak és a hozzá kapott God of Warnak.
Anno még PSP-n játszottam ezzel a játékkal és nagyon tetszett de az a kisgép már évek óta nincs meg. Pénteken el is kezdtem játszani és pár órát már eltöltöttem vele. Lassan haladok, nem sietek, megpróbálok minél több dolgot felfedezni. Eddig nagyon tetszik. -
Imilenni
addikt
válasz
Adam_Shepard #491 üzenetére
Én azért reménykedem hogy még a PS4 kap egy utolsó GOW-ot, én azt se bánnám ha maradna minden, mindössze kitoldanák a történetet.
-
Badlof2k
senior tag
válasz
Adam_Shepard #488 üzenetére
Jaja.. mégis ahoz képest mennyi minden content van benne igysem elég.. még mennék tovább de már amit akartam megcsináltam felefedeztem stb.. szóval "kicsit." rövid, de pont ezen gondolkodva tegnap az jutott eszembe hogy valszeg azért mert igy vezetik /vezetnek fel egy újabb trilogyt szerintem aztán meglátjuk, főleg azért is mert anno az Gow 1 se volt annyira "hosszú." és istenekben gazdag.. igazából ott is a maint story főleg az volt hogy pandora templomán rohantál végig volt egy kis pokoljárás aztán a végén Arész, 2-3 meg aztán beindult durván.. szóval várom a folytatást
ja plusz spoiler!!
tegnap Mirmir elszólta magát hogy amikor Jötünheimbe voltunk a bojjal akkor Freya kedves betalálta hogy ugyan mégis Odin hova tette a harciszellemét és a Valkürszárnyait mert ugye mint kiderült eredetileg ő volt a valkürők királynője és felügyelője csak amikor Odin megátkozta blabla..letépte a szárnyait és elvette harci szellemét..és szóamiszó ezt keresi és Mirmir volt olyan okos hogy elis mondja legalábbis a szavaiból ezt vettem ki, ezért gondolom kövi részbe ha lesz akkor Freyával lehet lesz egykis adok kapok mer ugye a kis fiát elküldtük az örök vadászmezőkre borért.amiért a mama annyira nem volt hálás.. bár ha olyan lesz mint Héra a háromba akkor az nem lesz nagy pofozkodás.. de abból kiindulva hogy valkürkirálynő volt akkor nem hiszem hogy ennyivel lenne le rendezve az egész. -
Adam_Shepard
addikt
Megjelenes szempontjabol is tokeletes, mert akinek kell meg ilyen az pont a Dark Souls Remasterre végez vele.
-
Adam_Shepard
addikt
válasz
Badlof2k #487 üzenetére
Hat meg amig a tobbinek van 10 kockaja addig neki vagy 30. Nagyon jo harc, erdekes volt latni a tobbi csaj balanszolasat is. A tuzes probak utan mentem nekik, most atgondolva egy allat voltam azutan
4 db lement resurrection stone nelkul de 2 ugyis hogy nem ert hozzam . #evjateka
-
Badlof2k
senior tag
válasz
Adam_Shepard #485 üzenetére
Nekem is kb ötödik nekifutásra lett meg normálon...ehh néztem párszor hogy ez micsoda..nála rendesen kell taktikázni .. meg ahogy néztem még kevesebb sebzést kap mindenből mint a többi valkür.. Ragemódba is alig vettem le neki az életét.. de meglett. ^^
-
Adam_Shepard
addikt
Nilfheimben a szakadásokban is vannak ládák? csak mert kinyitottam mindet és nem jött a trofi. MOst nézem, hogy a szakadások is kellenek ..fenébe
-
Adam_Shepard
addikt
Most vagyok a Sigrunnál.. hát ez eddig sétagalopp volt. Nem csoda, hogy trophy van mögötte
Aki meg parázik a cursed mistes résztől az ne tegye, mert oylan cuccokat dob viszonylag hamar, hogy már oda is költözhetnék.
A Valkűrök kontójára még annyit csak, hogy bizony ők dobják a leg nyakatekertebb dolgokat, tegnap lefarmoltam őket és csak lestem.
-
törölt tag
Majd ha a
jön szembe veletek 😃 ő egy külön rage kategória.valkyrie queen -
Xaels
félisten
válasz
Sirandrish #475 üzenetére
Eir után mentem oda, ahhoz képest Gunnr tényleg könnyűnek tűnt. De ha meg van, hogy mozognak utána nem olyan nehezek csak koncentrálni kell.
-
El Barto
tag
Kara elsőre meglett,a körülötte lévő mobokkal nem is foglalkoztam!
Nna,öt valkűr már felszabadítva,alakul ez!
-
El Barto
tag
Szia!
Atreust olyan hamar tápold maxra,amennyire csak tudod! RENGETEGET számít,hogy távolról nyilazgat,illetve már maxosabban kombókkal is besegít majd,de nem spoilerezek,akkor lesz igazán nagy élmény ha mindenre magadtól jössz rá.
Én egy hete szőrén tolom,se guide,se videok,semmi,hatalmas élmény mikor megtalálok egy elhagyott ládát,kamrát,de nem ragozom,szerintem ne szúrj ki magaddal videozással!
-
Én volt hogy offlineba raktam magam hogy ne is hívjanak partyba sem, mert minden ami a képernyőn történt, a harcok, a látvány, az átvezetők, és párbeszédek, annyira lekötött hogy nem tudtam fejben ott lenni partyban is, és csak zavartak a külső hangok és nem is nagyon tudtam válaszolni sem mert annyira a játékra figyeltem.
-
prokxy
veterán
Elvileg ma már én is este nekiugrom a GoW-nak
, mennyire érdemes a kissrác tápolásával kezdeni?
Ahogy láttam ingame videókon, elég hasznos tud lenni.Ill. a fő statokat hogyan érdemes elosztani Kratosnál?
szerk: kik kommentjeit olvasgatom, Sniper, sirAndris, hali urak itt is!
-
dinostaRR
tag
válasz
Adam_Shepard #467 üzenetére
igen, azon tolom
-
Xaels
félisten
válasz
Adam_Shepard #466 üzenetére
Basszus arra nem is gondoltam.
-
Adam_Shepard
addikt
válasz
Adam_Shepard #465 üzenetére
Közben gugliztam egy keveset mert látom beragadt az internet hirtelen. A Redditen azt írják, hogy ha a legmagasabb nehézségen nyomod le a játékot, akkor ad 2 pajzsot.
-
Darksiders84
aktív tag
Na én is a végére értem leszórtuk a legmagasabb részről ugyebár és akkor nem akartam elhinni hogy tényleg ennyi pedig még két helyszín világ és olyan félig lezért érzés vagyis inkább hiány de amúgy nagyon magával ragadó maradandó.
Remélem nem 5 év múlva jön a folytatás. -
dinostaRR
tag
válasz
Adam_Shepard #462 üzenetére
kettő sárga eposzi. a nevüket most nem tudom, már nem vagyok elötte, de egyik Tyres a másik véres Kratoszos
-
dinostaRR
tag
Ám eszméletlenül jól néz ki a két epic shield amit kapni a játék végén!
-
Xaels
félisten
válasz
Adam_Shepard #455 üzenetére
Ki, mind a 3 eddigi Valkűrömnél volt holló
Spoiler? A történet szemszögéből nincs semmi jelentőségük, de gondolom akit zavar az nem fogja megnézni.
(#456) Snip3r_HUN de figyeltem, sőt mint írtam nem is ő az érdekes a 3 testvérből csak a többiek nem jelennek meg a játékban ilyen formában. -
dinostaRR
tag
Na én is befejeztem a történetet és még mindig a hatása alatt vagyok. De van pár kérdésem, illetve gondolatom.
A végén a festményeknél Atreusz fog valakit az ölében aki haldoklik, az Kratos akar lenni? Illetve mi történik ott éppen, valamiféle lélekvándorlás? Merre fele? Amikor Atreusz öntudatlan állapotban volt akkor éppen valaki megfújta a kürtöt. Lehetséges, hogy Ő maga volt az egy másik időből? Sejtető, hogy éppen akkor és nem máskor szólalt meg. A kígyóról tudjuk, hogy Loki fia és utazott szintén az időben + említést is tesz, hogy ismerős neki a srác arca. A zárt kapuk vajon dlc-k lesznek, vagy a következő játék helyszinei? -
Badlof2k
senior tag
-
oriic
HÁZIGAZDA
Nyilván majd lesz szerepük a folytatásban. A lényeg, hogy külön lore-ja van a játéknak, ne hasonlítgassuk össze a való világbéli mitológiával.
(Laufey férje sem Fárbauti volt hanem Kratos, így máris változik Loki háttérsztorija, ahogy azt a játék világa megkéri. Meg nyilván ezért is lett végül más a neve). Főboss meg valakinek elég, valakinek sok. Gondolom azt mindenki észrevette, hogy az ellenfelek monumentalitásából egy nagyon picikét (de tényleg csak kicsit) visszavettek, nyilván ez egyfajta kísérlet is volt arra, hogy ezt mennyire kajálja a közönség. Aztán ki tudja, a folytatásban megint kapunk nagy ellenfeleket.
(Tippre 2. részben Thor lesz a főgenya, 3. részben meg ha eljutunk odaáig, akkor Odin) -
Sirandrish
legenda
-
törölt tag
válasz
Sirandrish #444 üzenetére
Nem szeretem az agyvérzést köszönöm
Lehet legkönnyebb fokozaton sima piskóta lenne, de azon nem játszunk. Kihívás szinten elég volt egy életre.
-
törölt tag
Grrraah...a valkűröknek vége. A kicseszett madarakat kell megölni, aztán megvan a platina (az első lenne), de ahogy ismerem magam, ez a trófea csak idegesítene és tuti nem járok be mindent még egyszer madarakat keresgélve...
szerk: a másik tropfi mégis megvan, kikészültem a valkűröktől...csak a madaras maradt
-
Xaels
félisten
válasz
Kvelstadt #429 üzenetére
Én is most fejeztem be a storyt. Végig teljesen magával ragadó volt, imádtam ahogy Mimir is mesélte a mitológiai történeteket.
De a végén ez az Atreus - Loki párhuzam baromira nem. Mivel a Világkígyó, Hel és Fenrir Loki gyermekei a mitológia szerint ez pont nem illene a srácra, meg felesleges maszatolás is. Bár ha a folytatásban találnak rá rendes magyarázatot... Ugyanakkor Baldur nekem kevés volt főgenyának, vártam valaki nála ütősebbet. -
válasz
Sirandrish #436 üzenetére
Ez mit takar ez a megy a share? Láttam már ezelőtt is de nem értem pontosan mit jelent itt.
-
válasz
Sirandrish #434 üzenetére
Eddig szórakoztam, most a szórakozás rovására megy a kihívás.
-
válasz
Sirandrish #432 üzenetére
Lehet nekem sem való.
Aztal is szívtam akinél vanbak mobok akikből lehet sok hp-t visszanyerni, csak hát én jó sokat nevelkedtem és onnan egy olyan tulajdonságot hoztam magammal hogy mindegy mijen nehéz mert úgysem adom fel, nem opció. -
válasz
Sirandrish #430 üzenetére
Nem is siettem.
Nem volt célom hogy mihamarabb bedaráljam, somem az.
Plusz elég sokat melózok mostanába és esténként ilyen 2-3órákat tudtam játszani amit nem aztal töltöttem hogy átcsapjak a storyn.
Úgy szólt rám shepard, hogy ha már ennyire a végén járok akkor fejezzem be és utána megnyilnak endgame utáni dolgok. Emiatt fejeztem be ma a story-t.
Egyébként én teljesen elvoltam a kalandokkal felfedezésekkel, és mint írtam tök jó hogy még rengeteg dolgot kell csinálni mondjuk a platináig is mert még nem laktam jól a játékkal.Egyébként nem tudom milyen valkűrök vának még rám de már most sajnálom hogy má csak 5 van hátra. Imádom a velűk való harcot és annak hanhulatát még akkor is mikor lealáznak.
-
Na srácok végére értem én is a játéknak. Nem is tudom úgy megfogalmazni a véleményem ahogy az méltó lenne az élményhez amit kaptam.
Az ahogy kratoson keresztül bemutatták a görög mitológiát már önmagában zseniális volt. De az ahogy rajta keresztűl ezt továbbfűzték ebbe a mitológiába és és itt is teljesen jól beleépítették, (majd a legvégén kapunk válaszokat) arra nem is tudom milyen szó illene ami jobban fokozza mint az hogy zseniális.
Adam shepard tudna mesélni a reakcióimról miközben a záró jelenetet és párbeszédeket néztem..
Én még mindig az ending hatása alatt vagyokahol ugye kiderült ki volt feya és hogy mi atreus másik neve.
Bár az is nagyon epic volt mikor kratos elmesélte hogy kiről nevezte el a fiát.
És akkor a legjobb az egészben hogy bá sok minden kész de még mindig rengeteg tennivaló van a játékban.De azt mondjátok meg nekem hogy ezeket a hasadásokat hogy találom meg?
Oké hogy felfedezés, de vokt pá amit jelölt a térkèp miután brlenyultam egyszer vagy meghalltam, de voktak amikhez oda se mentem mert tudtam hogy még kicsi vagyok.Ugye a valkűröket mostmár mutatja, és jó lenne egy ugyanilyen a hasadásokra. -
Xaels
félisten
-
Adam_Shepard
addikt
válasz
Snip3r_HUN #425 üzenetére
most jön az 5. hard . izgi
-
Megvan a ködös világba a valkűr.
Meglett elsőre és istenrm de jók ezek a harcok! A seggem is ökölbe van szorítva olyan izgi és az egész karom be van feszítve miközben ütök mert annyira átjön a csapásokban lévő súly, és közben vigyorgok mint egy idióta a képi és hangatásokon.
Ja és még annyi hogy nem tudom hogy fognak kinézni odinék de ezek a valkűrök nálam 10/10esek és azt se bánom ha semmi nem múlja fölül őket. -
mcwolf79
veterán
Mekkora
lett a kölyökböl, miutánKis seggfej megtudta hogy egy isten Én már rág lekevertem volna neki egy isteni pofont,amiket csinál
Most vagyok túl a Round 2 trófeán, nem tudom hol járhatok a sztoriban
Komolyan nem gyözök ömlengeni erröl a játékról. Egyértelmüen év játéka, ez nem lehet vitás. Még esetleg a Spiderman ami megszorongathatja, de kötve hiszem.
Nem akarok nagy szavakkal dobálózni, de videójátékos múltam ( kb. 32 év) legfelejthetetlenebb élménye eddig, és gyanítom ez nem fog változni jó darabig. -
válasz
Adam_Shepard #417 üzenetére
Én azt se tudom mekkora.
Az első harc után lehet menni ugye jobbra meg balra. Na mindkét irányba voltam a kövi harcig de nem jutottam ki időben, meg elején középen ki van nyitva az a ködmentes hadadásos rész. -
Adam_Shepard
addikt
AMúgy beért már valaki NIlf közepére?
-
El Barto
tag
válasz
szallasi007 #408 üzenetére
Lesz Niflheimben egy eposzi rúna (NIFLHEIM SZEME),ami nagyon lelassítja a köd hatását,illetve találsz majd egy csomó olyat,amik visszatöltenek vagy Halálbárd,vagy védekezés használatakor,vagy pedig minden öléskor!
Sajnos először araszolgatni kell,de idővel simán öt-tíz percet is el lehet bent bóklászni! A Halálbárdos nagyon jó,sokkolsz Atreus nyilaival és már csapsz is (R2 nyomva tartva)! Ha lesz annyi cuccod,akkor pedig azonnal csináltass egy komplett szettett Sindrivel,én a VÉGTELEN KÖD szettben vagyok,ez erő,védelem,életerő bónuszokat ad,most farmolgatom a többi páncélt.
-
Badlof2k
senior tag
válasz
Adam_Shepard #414 üzenetére
Jó cucc csak már később a szint miatt lecseréltem és bűbájokkal vissza szedtem az elvesztett statokat..de az elején nagyon jó kis boostot ad
-
válasz
El Barto #406 üzenetére
Köszi a tippeket.
Azt mond még meg nekem hogy a ködviszhangon kivüli materiálokat amik kellenek a páncélhoz hogy kapom. Mert lett pár de a harc után kapkodtam fel mindent és mentem kifelé.
Ja és ha meghalok ajkor elveszi amit abban a körben szereztem?
Egyébként a legolcsóbb ládát kinyitottam és pont egy olyan bűbáj vokt benne amitől jobban bírom a ködöt.#412) Snip3r_HUN
Pont ezt szedtem ki tegnap.
Az alma viszont mind megvan nekem.
Nincs még kész minden de rengeteget voltam felfedezni a világban. -
oriic
HÁZIGAZDA
Na egyre tobben vegigtoltak, szoval johet egy kerdes.
Szerintetek ki lehet az a titokzatos valaki aki megfujta a tulkot? -
Badlof2k
senior tag
válasz
Snip3r_HUN #404 üzenetére
Almákból mennyi jött össze? nekem összes almával jött össze alap 200 körül asszem ha nem több, kössz az infókat azért! Én most a valkür páncélokat akarom össze szedni ..
egy már megvan.
meg 5 valkür..már csak 3 van hátra. \O/ Eri vagy Eir? arra még gyúrnom kell.. na meg a végére..
Kössza valkür queenre..azt mondják az még erősebb mint a legnehezebb valkür.. ma megyek is Nilfheimba ..talán szerencsém lesz és kiis jön hamar..
Oriic :
Szerintem Thor, volt mert akörül volt elég durva lightning storm is.. ha csak nem Freya bár ő mért tenné? Törpök nem hinném , szóval vagy valaki akit még nem láttunk és nem tudunk róla semmit sem -
Snip3r_HUN
addikt
válasz
szallasi007 #408 üzenetére
-
szallasi007
őstag
válasz
Snip3r_HUN #405 üzenetére
Én nem tudom hogy csinálod de nekem konkrétan kétszer ilyen gyorsan telik le az időm - milyen cumókat raksz bele a felszereléseidbe? Van ami a mérgezés ellen ad valami pluszt és nekem nem tűnt fel
-
Rage47
veterán
válasz
SH4D0W2011 #382 üzenetére
Az elején az a rész annyira intenzív és hangulatos, hogy örökre emlékezni fogok sztem
-
El Barto
tag
válasz
Kvelstadt #402 üzenetére
Sajnos muszáj próbálkoznod,hiába mész el,csak itt találsz majd egy olyan eposzi rúnát ami kb. a felére lassítja a köd hatását,aztán lesz majd kismillió olyan ami visszatölt pld. védekezésnél vagy Halálbárd-csapásnál. (Nem spoiler,a rész lényege hogy minél tovább tudj elaraszolni!) Én két napra leragadtam itt,de irgalmatlan jó,a harcok és csapdák random,ha találsz majd extra cuccot,azonnal menj Sindrihez,és fejlessz amit tudsz!
RENGETEG ködvisszhangot kell gyűjteni - a három birodalomszakadáshoz eleve 10.000,15.000, és 20.000 kell,plusz a ládák,na meg a fejlesztésekhez sem árt! Első pár órában 3-400 darabokkal szaladgáltam vissza mindig,a végére már volt hogy 7000-8000 is összejött egy kör alatt!
Hajrá!
Ja egy tipp: az állatokat érdemes elektromos nyíllal megszórni,majd Halálbárd (R2 nyomva tartva),van hogy lefejezés,kettéhasítás lesz belőle,még full életerőcsíkos ellenfélnél is halál,illetve a banyák is érzékenyekre,lesokkolódnak pár másodpercre!
-
Snip3r_HUN
addikt
-
penge111
addikt
Na, végére értem a csodának, fantasztikus élmény volt. Örülök, hogy mindennek a részese lehettem, kizártnak tartom, hogy bármi elvénné ettől az alkotástól az év játéka címet. Egy dolgot sajnálok csak annyira epik a játék zenéje is, kár hogy csak kevés helyen hallható. No, de van még tennivaló, egy pár valkürt helyre kell még tegyek, meg sok titkot meg kell még fejtsek. Jó éjt mindenkinek!
-
válasz
Badlof2k #401 üzenetére
Én most voltam.
Megnyitottam az utat tovább ahol má nincs köd, viszont hasadásokat kéne bezárni meg vannak ládák amikhez rengeteg ködviszhang kéne de még az első hasadáshoz is.
Én kb egy harcot tudok megcsinálni az adott idő alatt.
Majd visszajövök később mert így nem valami hatékonyan lehet farmolni a ködviszhangot. -
Badlof2k
senior tag
válasz
Snip3r_HUN #398 üzenetére
Mondjuk nekem több az életem 268? ha jól emlékszem , egyébként nekem is olyan van bele rakva meg a pengékbe is plusz asszem van olyan bűbájam is ami ugyanúgy regent ad páncélnál.. Nilfheim mennyire vészes azzal az idő korláttal ? épp csak benéztem , mert inkább Malpheimet csináltam meg előbb aztán gondoltam megyek majd át..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series TMR analóg és PS5(DS5) Hall effect analóg csere
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- PlayStation VR2
- Nintendo Switch Lite 128GB Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 20.0.1 + Atmosphere, 3 hónap garanciával!
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest