Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- VR topik
- Milyen egeret válasszak?
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Valami baja van a tápomnak
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- CES 2026: nagy újítást hoz az érkező AMD EPYC
- ASUS ROG Ally
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Gyakori Kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Buvana
aktív tag
Köszönöm szépen, én is ezen az úton kezdtem el gondolkodni, csak megerősítettél. Az alkalmazásjelszót eltávolítottam, lemondok a nyomtató e-mail küldési képességéről. Trójai az biztos volt fent, így utólag, sajnos bíztam a windows beépített védelmében, de kaspersky szerint volt, amikor telepítettem pár napja. Fb jelszó egyszerű volt, és nem volt kétlépcsős beállítva, most már ott is van. Létezik hogy alkalmazásjelszóval fértek hozzá a gmail-hez? Azt még én sem tudtam, és az biztos nem volt a jelszókezelőbe mentve. Hozzáférhettek-e alkalmazásjelszóval az smtp szerveren kívül máshoz is, PL fiókbeállítások, stb? Mert olyat nem tapasztaltam. Azt még én sem tudtam, és az biztos nem volt a jelszókezelőbe mentve.
"akkor még valószínűbb hogy valami trójai kinyerte a jelszavaidat a böngészőből is, ha oda el volt mentve"
-Ez szinte biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell latitude 5330 i5-12.gen/8gb ddr4/250gb ssd/magyar Bill./új akku (Esztétikai hibás)
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
- SONY PLAYSTATION 5 PRO KONZOL, 2TB
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 29 hónap gyártói garanciával
- Elegoo Saturn 4 Ultra 16K + Mercury Plus V3.0 + Mini Heater
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 176 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 Edge 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest