Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
TazLeacher #9 üzenetére
Nem akarom elkiabálni májsztró, de úgy nézem, hogy 4,4 Ghz-en stabil, legalábbis Orthossal nem teszteltem annyira ideig azért csak fél óráig, mert nem volt hangulatom végigvárni, de mentem Oblivionozni 3-4 órát és semmi baj nem volt, meg COD 4-eztem is olyan 3-4 órát. Ezek közül valamelyiket napi rendszerességgel mostanában és nem volt még hiba, de egyelőre még nem 100%, csak 95%
De már alakul, a 4,4 -el teljesen meg lennék elégedve!
Nincs vele gond.
-
válasz
TazLeacher #9 üzenetére
Hali! Próbálkoztam azóta (legalábbis amennyire az időm engedte...) És az a cink, hogy ugye a Prime az mindig külön indítja el a két magot. És az 1. mag az olyan sokáig bírja mindig, hogy végig se várom, hanem leállítom, a 2. mag meg 1 mp alatt kihal mindig, gyakorlatilag még el sem indítom, de már kihal a 2. mag, ha nagyobb órajelen hajtom. Ha 3,6 Ghz-en hajtom, akkor semmi baj nincs, akkor teljesen hibátlan folyamatosan mind2 mag. Ha nagyobbon hajtom, akkor meg csak az egyik hibátlan.
Üdv! L.D.
Új hozzászólás Aktív témák
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hardcore café
- Google Pixel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- Apple iPhone 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB NZXT H710I Be Quiet 650W
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest