Új hozzászólás Aktív témák
-
Hali!
Én és tesóm 2 külön gépen játszunk, de mivel routerrel meg van osztva a net azonos az IPnk. Mindkét karakter ki lett tiltva, multiusing miatt. Most ezt miért? Tesómnak is meg nekem is külön karaktere volt... -
Sziasztok!
Jövőhét kedden elutazok egy hétre és szeretnék megkérni valakit hogy addig foglalkozik a karakteremmel.Ha valaki válalná kérem jelezze pü-ben! ELőre is nagyon köszönöm! -
Hali, testőrt hol találok?
-
+4 sebzéses köszörűkő eladó.Árat priviben. Köszi
-
Én Kiflee néven vagyok az 5ös szerón
-
Hi
Valaki megírná az aukciós időket? Ha a hátralévő idő "nagyon rövid" akkor az mennyi kb?Köszi
-
Nálam jóval erősebb napi rendszerességgel győz le, 2500 körüli összegeket zsákmányolva. Irt is egy levelet hogy akkor támad ha nincs aranya. Mit tanácsoltok mit tudok tenni? Mindig költsem el az aranyamat az utolsó fillérig?
Köszi
-
Hi!
Tegyük fel hogy 2000.ik vagyok az arénában. Ha én megkeresek valakit (ami ugye 10 arany) aki 1000.ik az arénában és legyőzőm akkor én egyből 1000. leszek? köszi -
Ha belépek egy egyesületbe, akkor tudom aktiválni ezt a "karizma áldása" receptet? Nem nagyon értem, mi lesz ha aktiválom? Később ki tudok lépni az egyesületből ugye? A be és kilépésnek nincs költsége? Köszi
-
Hi!
Szereztem a ködös hegyeken egy receptet: "a karizma áldása" Ezt hogyan tudom felhasználni, mire jó? Köszi -
na találtam egyet, de 3at kér, viszont ha visszamegyek a kocsmába örömmel mondja, hogy ha megvan add ide (oda lehet adni) Na most odaadjam azt az egyet, vagy ez ilyen "becsapós" és csak akkor kell odaadni, ha már megvan mind 3?
-
Találj 4 lopott láda -t...Ezt hol? Kalandoztam de nem találok...köszi
-
Melyik kardot érdemes venni? A széles kardot aminek sebzése 2-4, ára 150, vagy a belezőt aminek sebzése 3-3 ára 170. Lehet hogy most nagyon szánalmasat kérdezek de a sebzésnél miért 2 szám van, mit jelentenek? (tehát a 2-4 és a 3-3) Köszi
-
Tehát azt mondod, hogy az alkat pontjaimat ne nagyon "gyakoroljam"? Azt irja, hogy az alkat pontok emelik a maximális életerőt, és javítját a regenerációs időt. Ez alatt azt kell érteni hogy a regenerációs idő több lesz, vagy kevesebb? Többet vagy kevesebbet kell költeni kajára?
-
Ha én éjjelre beállítom, hogy a karakterem 8 órát dolgozzon az istállóban attól még az életerőm újratöltődik, vagy az csak akkor ha semmit sem csinálok? Köszi
-
-
Hi all!
Ma kezdtem a játékot, és az érdekelne hogy egyrészt hogy tudok fejlődni, magasabb szinteket elérni, másrészt a kocsmában kaptam egy feladatot, hogy beszéljek az Aréna mesterével. Ezt hogy kell megcsinálni? Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Lenovo ThinkCentre M70q Gen3 számítógép + Lenovo ThinkVision E24-28 monitor
- ASUS X301 (RX170HD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest