Hirdetés
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
- Epson nyomtatók
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Mini-ITX
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Üdv a GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
igen van . pár ezer Ft.
-
Balinov
titán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Jaa ,ezt láttam ,vajon működhet piholehoz is használt blcklisttel?
-
Balinov
titán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Ugyugy ,csakhogy néha épp én vagyok a probléma ..
Ma tervezem délután a transmit6powerreljatszadozast,de előtte korkerdes,adblockot ti hogy oldjatok meg router szinten ?ugye a stock glintes fwben van agh,t64ban meg nincsen
-
Balinov
titán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Most hogy mondod ,rémlik nekem is valami erről a lynksysfirumos topikbol
Amúgy kikapcsoltam q qos ,1000/100 optika ,PPPoE ,jobban belegondolva, nincs rá semmi szükség
Céges dolgok céges vpnen így is jobban hasitanak,minden remote rendszer porgosebbnek tűnt egész múlt héten ,pedig akkor csak ap volt Asus mögé kötve ,egyedül egy 45 perces céges session volt tegnap reggel ,már csak a flinttel ,mint kizárólagos routerrel a rendszerben ,mert főnököm kért egy kis szívességet tegnap hovegi zárás alkalmával
-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
THX. Már most rémlik, hogy az NVME SSD-re így csináltan.
-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
A partíciós séma mindegy hogy MBR , vagy GPT ?
-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Kék (halvány szürkés ibolyás kék), működik, Lan és Wan is megy, entware, transmission, mindkét wifi is megy. Saját "nightly" build.
-
szaboi6512
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Rendben.
Köszönöm -
szaboi6512
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
A particionálás és a formázás részleteire most nem térek ki, gondolom azt meg tudod oldani.
Azaz készítsék 2 partíciót az alábbiak szerint?Legyen egy kisebb, mondjuk 2-3GB méretű partíció az Entware-nek, és a maradék pedig az adatoknak.
-
szaboi6512
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Nem volt sürgős, csak azt hittem feledésbe merült.
Köszönöm szépen...

-
Balinov
titán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Kéken csak rebootkor illetve akkor világított ,mikor uboot módba raktam flash előtt ,amúgy fehér
-
attires
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Nagyon halvány kék. Mondhatni (inkább) fehér.
(HDD lóg az USB portján) -
szaboi6512
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Nekem más routeren ugyan, de a kék szín az USB3.0, a fehér a 2.0-át jelenti.
Félreértettem ....
-
szaboi6512
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Jelen állás szerint egyiknek sincs akadálya.
Holnap megyek érte, egy full üres HDD lesz.
UI: A router is csak a jövő hét 2. felében fog érkezni...
-
Balinov
titán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Köszönöm ismételten ,asszem így menni fog
-
Balinov
titán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
csinaltam egy rollback-et a 2025.3-ra, azt gondolvan, hogy az (is) lehet a hiba oka, de vegul nem az volt ,user tapasztaltlansag/error
Kerdes:
van egy PVE szerver, ami 196.168.50.xx subneten van, Flint-en viszont 192.168.1.xx a subnet
ChatPeti ezt irja
Log in to the Flint 2 Tomato64 web UI.
Go to: Advanced → LAN (sometimes just called LAN Settings).
In the LAN (br0) section you’ll see your current LAN IP, probably192.168.1.1.
Add an IP Alias entry like this:
IP Address:192.160.50.1
Subnet Mask:255.255.255.0
Save settings and reboot (or restart the LAN service).De en ezt rohadtul nem talalom a menuben. Wiki-n talan ez lenne az, de itt nem igazan enged semmit? Hulye vagyok, rossz helyen keresem, nincs is ilyen vagy csak rohatul le vagyok mar igy fel 12-kor zsibbadva?
A cel az lenne, hogy igy bejussak a PVE-be, majd ott atirjam a PVE host subnetjet a 192.168.1.xxx-re. Magyaran egyszeri dologrol lenne szo, konszolidalnek minden ott futo service-t az uj subnetre.
udv es koszi az eddigi segitseget
Bali
Ja, chatgpt azt mondja, save & reboot. Reboot ilyenkor muszaly?
-
Balinov
titán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
probaltam ugy is, ugysem tud kapcsolodni a szolgaltatohoz,

Baaazzzzeeee, Tag WAN a vlan#0-n megoldotta, ezt mar nem mobilnetet osztva, ciposkuszliban irom, hanem a default 2.4-es T64-es wifirol, szinten a stokedlin a ciposkuszlibol

-
Balinov
titán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Igen ,ezt olvastam több helyen is ,ha más fwrol megy az ember ,flash sikerült ,köszi az eddigi segítséget ,még jelentkezem
-
Balinov
titán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Emlékszel ,gyárirol t64 re az első flash kb meddig tartott azután hogy feltoltodtted a bin filet ? Wikin 2.5 percet ír de mar vagy 5-6 perce megy nálam és még nem volt router reboot
-
Balinov
titán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Ja,akkor nem érint ,csak 1-2 kliensen használok vpnt
-
Balinov
titán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
marmint VPN-t direktbe a Flint2-n vagy VPN-t valamelyik kliensen futtatva?
-
Balinov
titán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
kritikus infó ,köszi szépen .épp most akarok nekiallnia y64 flashnek,akkor marad a stable 2025.3 -
szaboi6512
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Köszönöm az infót...

-
attilav2
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Luci-ra lehetne Tomato64 skint készíteni, és akkor legalább azok is éreznék a Tomato feelinget akiknek nem támogatja a routerük

Vannak olyan Luci skinek ahol fa elrendezésben vannak baloldalt a menüpontok, a betűtípust a színvilágot (fejléc lábléc logók stb) Tomato64-esre lehetne igazítani. Ha lenne egy ilyen skin Luci-ra akkor sem használnál openwrt-t ? A Padavan Grey2 skinjének adaptálása Luci-ra is megfordult a fejemben. Sajnos nem értek a programozáshoz, webfejlesztéshez így nem tudom megcsinálni az említett Luci skineket.Ennek a felületnek vizuálisan Luci-ra adaptálása nem lehet nehéz szerintem:

Mint említettem van hasonló elrendezésű Luci skin:
-
Balinov
titán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Örök hála
-
Balinov
titán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Koszi, meg annyit, hogy mind a 3 fajlt erdemes letolteni, elsore sha256 has checked es a zip-bol kicsomagolni a bin-t? Aztan mind a bin es a tzst fajt be kell a recovery gui-jaban tallozni?
Bocsanat a trivialis kerdesert, utoljarar hasonlot valami SamKnows-os Tiplink G/N routerrel csinaltam, amikor rendes FW-t raktam ra a SK custom FW helyett, ennek meg van vagy 10-12eve

-
Balinov
titán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Igen, jol latod, az az egyetlen , idaig tesztelt parameter ahol kicsit elmarad az asushoz kepest, de az a par mbit nem szamit, PS5-nel ugyis a letoltes szamit, TX szerintem nem annyira, online egyenlore meg csak a gyerkoc jatszik, robloxxal. Azt meg pont lesz*rom, ugy ruhellem. Idaig tetszik, 120 valamennyi euro volt, osszehasonlitva 2021 novembereben vett asus meg 80GBP. Nem ketseg, hogy meg gyari FW-vel is boooven raver koroket az asusra, szoval megegyszer koszi, hogy belinkelted a topikot az Asus router totyikba
-
Buvana
aktív tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Na szuper. Ez tényleg nem sok. Azt tudtam hogy nagyobb kapacitású táp van az eszközökhöz, de akkor ez így OK. Én 20-30W körül tippeltem. A mediatek mindig jó volt fogyasztásban. Szerintem jól is néz ki a router, okos is, erős is, nem is melegszik úgy, best buy.
-
Buvana
aktív tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
És akkor az internal syslogot is érdemes kikapcsolni? Az azt hiszem defaulton ON.
10-12 évet csak elmegy egy ilyen cucc, úgyis másikat veszünk. -
szaboi6512
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Hamar örültem, már sztornózták....

-
szaboi6512
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Majd lehet hogy kell segítség a Tomato-sításhoz....

-
Balinov
titán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Jól mondod ,bár én is inkább alirol vettem volna de nem találtam olyan storet,aki szállít Írországba
Ha valaki glinet webshopjabol tervezi , WORTHEPENNY8 kuponnal 8% lefaraghato onnét is,hátha valakinek jól jön
-
szaboi6512
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Sajnos már csak magas áron elérhető... Nagyon kelendő lett...
Itt még elérhető kuponnal 52 700-ért, de már ez is jóval drágább.. -
Buvana
aktív tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Igen, köztük az enyém
[dhl] -
Buvana
aktív tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Igen, teljesen bekavart a TKIP. Egy rossz berögződés volt, ami évekkel ezelőtti N66U-n nekem jól működött, és ösztönszerűen arra állítottam, mert akkor úgy működött nekem jól az eszközeimmel, utána meg már nem használtam az utód ac56U wifijét, hanem külön tkomos wifi ap-kat. PA régió tökéletes. Még nem néztem mennyit számítanak az emelt adóteljesítmények, de hamarosan átállok teljesen az MT6000 szolgáltatásaira.
-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Köszönöm!
Az inssider képeket nézve én is így gondoltam. -
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Ha falun lakom kulák portás beépítettség mellett, akkor az 500 miliwatt kb mindkét tartományban mennyire vágja pofán a szomszédokat? Gondolom, hogy a 300 is elég lehet talán? De mindenesetre a 100miliwatt az nagyon zsenge, már egy szilikát falazat is taccsra tudja tenni-.
-
Buvana
aktív tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Ok, köszi.
Ja, a plafon volt a cél (160mHZ)
-
Buvana
aktív tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Na meglett a bibi. AI segített:
Titkosítás
Menü: Wireless > Security
Állítsd: WPA2 Personal (AES), vagy ha elérhető: WPA3-SAE.
Ne legyen: WPA/WPA2 Mixed, TKIP vagy TKIP+AES.
→ A TKIP azonnal 54 Mbps plafont okoz.
WMM bekapcsolása
Menü: Wireless > Advanced
Kapcsold be a WMM (802.11e QoS) opciót (mindkét rádión).
→ WMM nélkül nincs HT/VHT/HE → 54 Mbps.WMM is ki volt kapcsolva, mert azt hittem azért rossz. Titkosítás meg tkip n volt

-
szaboi6512
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Nekem Entware alatt van...
Hdd, de lehet hogy kell neki egy formázás .
Vennék is egy routert, csak van 3 Ax58-am, ami Asus.. -
szaboi6512
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Jó ez a transmisi, de annak ellenére hogy nincs korlátozva, csak 3 megaval hajlandó letölteni.
Letöltésben jobban teljesít a qbittorrent nálam..
De még nem ez a routerem van... -
válasz
Intruder2k5
üzenetére
megjegyzés az utólag kutakodóknak ... ez az entware transmission tuningjához való
Köszönöm szépen!
Valóban két partícióm van már csak és azt hiszem, hogy sikerült megcsinálni és kigyomlálni is a fájlrendszert a ga(rá)zdálkodásom után.

-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
köszi megnézem!
csak azt nem tudom, hogy mi legyen a jffs tacepao-val? -
válasz
Intruder2k5
üzenetére
entware verzió, korábban azt olvatam valahol , hogy a tomato fw transmission bugos, akkor ebben jó a fw transmission?
Szedjem le az entware transmissiont? Hogyan?
Az fw transmission verziót hogy kell beizzítani? -
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Ez sajnos most sem megy. Itt egy videó rólam. Mit csináljak?
[link] -
attires
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Köszönöm az információt. Most legalább tudom hogy mennyi ideig tart fordítani
.Még egy kérdés (nem találtam rá egyértelmű választ):
a sysupgrade.bin -t minden egyes alkalommal "használni" kell, vagy csak akkor ha pl. kernel update is van? -
Balinov
titán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Ez jó hír,köszi ,amott még van vagy 20 oldalnyi atolvasnivalo,de nem semmi amit lancethepants csinált idáig
-
Balinov
titán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Lynksysfirumos topikot olvastam ,9-10ik oldal körül van ez a téma hogy ha PPPoE a kapcsolat akkor van olyan szitu hogy lesik a link speed .ez még a 2025rc1 előtt volt ott emlitve
-
Buvana
aktív tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Másik WiFi-s eszköz nincs kéznél, amivel tudnál mérni egyet?
-De van, egy kínai Tab, ami szintén ugyanezeket a számokat produkálja amit a telefonom.Majd a jövó héten OFF-olom a kaon mesht (4 eszköz) és úgy mérek. Mert már nem tudok másra gondolni, csak arra, hogy zavarja a MT6000 device-ot. Pedig aztán más csatorna, más sávszél, más helység. Viszont nekem is úton a második MT6000, ennek ellenére

Ki fog tisztulni minden anomália. -
the radish
senior tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Azonos.

Most bezzeg nem találom a leírást, ami miatt abbahagytam a szórakozást vele.
Végülis nem okoz problémát, mert igaz, hogy fapados, de legalább nem használom. (Tr remote, pc-n és telón is.)
(Ugyanazt szerettem volna feltenni, amit a leírásodban is linkeltél.) -
AcCEsS
senior tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Back to the School -15$ kupon + ZEN kártyával fizettem, ami további 4% visszatérítést ad, és ezzel a mai jó dollár árfolyammal ennyire jött ki. Az üzi szerint már feladták mindkettőt. Csak beváljon!
-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Köszönöm szépen!
-
Balinov
titán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Mester ,erről a tomato64rol hol tudnék bővebb utanaolvasni
-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Felraktam ezt a másik transmission Web UI-t, de ha tótágast állok, akkor is csak a sima transmission web jön be. Mit rontok el?
-
Buvana
aktív tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Hmm, ez valahogy elkerülte a figyelmemet. Viszont most próbáltam ki a PA régiót. Tényleg engedi 1584mW-ig, el is indul, látszólag OK, viszont a telefonommal 20-40 mbit/sec jön vele, fel-le speedtesten. Amúgy 700-800 at tud a kaon ar1344 5Ghz-es wifijén.
Én továbbra is keresem azt a jó régió/emelt adóteljesítmény/sávszél/csatorna kombót, ami megfelelne.
Igen, 2025.03 verzió.
-
AcCEsS
senior tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Végül én is berendeltem 2 darabot, 36524 lett a vége darabonként! Köszi a tippet!
-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Köszi így lesz! Úgyis a 2,4ghz-re van szükségem ott és a repeatert azon simán a gyári FW-ből kristálytisztán meg lehet valósítani, úgy, hogy nem a fő router kliensei között kell leskelnem, hogy mi lehet a repeater saját IP címe.
-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Egy kicsit off, de mégis megkérdezném. Az egyik munkahelyemen beáldoznék egy routert wifi repeater céljára. Melyiktől válhatok meg inkább Asus RT-N18U , vagy MI R3G ?
-
the radish
senior tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
A második is csak 40.380,- volt.
Szerintem egy időre elköteleződtem úgy, hogy a jelenlegi RT-AX56U kifogástalanul, és teher nélkül teszi a dolgát, hiszen mindent levett a válláról egy raspberry pi.
Na mindegy, elvégre mindenkinek kell egy hóbort. (Mondjuk van egy pár.
) -
szaboi6512
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
38680 ft lett.

-
the radish
senior tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Szuper, köszi!
-
the radish
senior tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Az alján van falra rögzítési lehetőség, azonban nem tudom, hogy ebben az esetben az antennáit fel lehet-e állítani, vagy sem.
Azt látom, hogy előre hajthatók, de vajon hátra is? -
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Az árfolyamnak köszönhetően azóta 44k alá ment az ár, és mindjárt indul az akció.
-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Ez a "driver default" beállítás mégsem szerencsés a wireless régiónak. Azóta volt pár újraindításom konfigurációs változtatások miatt, és többször is eljátszotta s router, hogy reboot után a "Maximum transmit power" is visszaállt a "driver default" értékre, és nem is szórta a WiFi jelet. Szóval most a hétvégén átállítottam a javasolt Panama régióra, azóta csináltam megint pár teszt-újraindítást, ezzel hibátlan, és ugyanúgy választhatók a magasabb "transmit power" értékek.
-
Balinov
titán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
-
TeeJay
félisten
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Jól bírja a torrentezést?

ASUS AC65P-t kellene lecserélnem és nem tudom hogy valami herélt wifi7 router-t vegyek-e vagy ez a combos AX Flint 2 elég-e nekemEgyelőre wifi 7 eszközünk nincs még de jövőre már lehet új telefon képében
ami nekem viszont fontos hogy 1000-es netet röhögve vigye a procija
AC65P is Mediatek procis és wifis, 6év alatt sosem tudtuk letérdeltetni pedig sima ASUS szoftver megy rajta és már vagy 3éve semmi FW-t nem adtak ki rá -
Balinov
titán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Ez lesz az ,köszi
Amúgy Te/Ti miért használjátok az openwrtt helyett ,mivel tud többet vagy szimplán más mint a gyári wrt alapú fw?
Szerk ,első openwrt /tomato képes router lesz,elnézést az esetleges triviális kérdésért
-
Balinov
titán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Amiket itt is írtok ,meg Redditen ,snbn,itt-ott olvasok az alapján ax56nal erősebb wifit várok ,ezért is ugrottam bele én is
Viszont ftth/siro optika van ,szolgáltató axes fritzboxot adott ami helyett az asust használom ,de rémlik hogy valami vlan 10 értéket kellett Asus guin megadni hogy működjön ,azt megtalalom ugye mind a gyári fwvel ,mind a stock openwrt es/vagy tomaton?
-
Balinov
titán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Hoarder ..
-
szaboi6512
őstag
-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Nem baj az a lényeg, hogy zöldfülű telepítésem működik. Azért a LM 22.2 béta csak kell egyes népeknek.
A transmission web guiból ki lehet szállni valahogy, vagy csak kiikszelem, mont az asszony a facebookot?
-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
csak miért nem tölt fel, nincs igény, port elvileg nyitva van
-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Akkor ez most működik?
-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Megformáztam Ext4-re
root@unknown:/tmp/home/root# df -h
Filesystem Size Used Available Use% Mounted on
/dev/root 7.1G 620.6M 6.2G 9% /
devtmpfs 490.4M 68.0K 490.3M 0% /dev
tmpfs 490.7M 276.0K 490.4M 0% /tmp
/dev/sda1 3.9G 26.6M 3.6G 1% /media/sys
/dev/sda2 216.0G 28.0K 204.9G 0% /media/torrent
/dev/sda3 216.0G 28.0K 204.9G 0% /media/share
/dev/sda1 3.9G 26.6M 3.6G 1% /opt
root@unknown:/tmp/home/root# -
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Köszi megértettem ftp-n és sambán keresztüla postás hozza-viszi az adatokat, a két végállomás pedig a saját módszere szerint rója a saját agyag tábláját illetve olvassa fel azt és súgja a postás fülébe.
De azért mégis ez milyen lenne ntfs fájlrendszerrel:
mount -t none bind,nofail,x-gvfs-hide /dev/sda3 /media/share -
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Igen , azért akartam egy ntfs partíciót is hogy windowssal is lehessen rajta garázdálkodni. Úgy láttam, hogy az entware repoban ott van az ntfs-3g is. Emlékeim szerint anno az openwrt kezelte az ntfs partíciót is , csak lassabban. Majd csak kialakul. Most megint ügyelek , nem hoztam magammal a flintet, mert a nejem otthon lehet elakadna wifi nélkül és telefonon keresztül megfakanalazna.
-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
az sda3 ntfs, lehet, hogy azért nem mountolja
-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
root@unknown:/tmp/home/root# df -h
Filesystem Size Used Available Use% Mounted on
/dev/root 7.1G 620.6M 6.2G 9% /
devtmpfs 490.4M 68.0K 490.3M 0% /dev
tmpfs 490.7M 292.0K 490.4M 0% /tmp
/dev/sda1 3.9G 26.6M 3.6G 1% /tmp/mnt/ware
/dev/sda1 3.9G 26.6M 3.6G 1% /media/sys
/dev/sda2 216.0G 28.0K 204.9G 0% /media/torrent
/dev/sda1 3.9G 26.6M 3.6G 1% /opt
root@unknown:/tmp/home/root# -
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Köszönöm. Így támpontokkal biztosabban tudok majd bánni vele
-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Köszi , akkor a felső 0 perces bejegyzés én lehetek, csak még akkor az időt nem állítottam be, azért a hajnali időpont. Majd holnap ha hazamegyek pontosítom, egyelőre csak úgy behajítottam a hálózatba a routert, ahogy hazaugrottam egy marhapofa vadasra megétkezni.
-
Buvana
aktív tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Sajnos igen. Más böngészőből bejelentkezve sem enged más értékeket beállítani, úgy, ahogy nálad van.
Más régióknál engedi itt-ott, de driver default régión nem! Pedig még a csatornát is ugyanarra állítottam ahogy te. sávszélt is, stb...
-
Buvana
aktív tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
-
Buvana
aktív tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Na, az jó. Köszi én meg a driver defaultot a transmit power-ra értettem, nem is tudtam hogy a régiónál is van.
-
Buvana
aktív tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Melyik régión? Mert nekem nem látják az eszközök, csak ha driver defaulton van, illetve bizonyos értékeknél. 501mW látszólag beállítva (5ghz) de telefon, tab nem látja. PL CA régión.
-
attires
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Amíg még működik a 2 db MIR3G és az 1 db RM-AC2100 (ennek már a mtd11 partíciója hibás) biztosan fordítani fogok. WiFi-t nem használom rajtuk mert akkor már túlpörgetett procival is eldobálja a VPN-t. Még úgyis hogy majdnem mindent letiltottam a config fileban...
-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Igy csináltam. Először átírtam a LAN IP-t 192.168.11.1-re és a DHCP-t is ennek megfelelően átírtam, elmentettem, ezt még megette, mehettem tovább. Amikos a BSSID-et beírtam és elmentettem, akkor elvesztettem a kapcsolatot a routerrel. Látszólag a hlókártya tulajdonságainál azt írta, hogy még él a hálózat, de böngészón keresztül már nem volt elérhető a router. Csak a recovery WEB server segített.
A LAN IP-t nem kellett volna átírnom mert a forrás Wifi LAN IP-je nem 1-es, hanem 0-ás. -
Buvana
aktív tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Amúgy nekem nem villogott a led. Simán ON volt. És recovery ott volt.
-
Buvana
aktív tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Igen, csak csixynek mondtam hogy a lan IP-t ne 192.168.1.1 re fixálja. (windowsban)
Mert úgy értelmeztem hogy azt állította be. -
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Nem tudom a recowery módot megcsinálni. Tudnátok segíteni?
Az nem baj ugye, hogy a lan ip át lett állítva 192.168.1.1-re ? -
Buvana
aktív tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
De jó! kifogtam egy ntp server gyűlölő példányt?
Szerintem újra fogom flashelni a tomatot. Bosszantó! -
Buvana
aktív tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Köszi, ha majd mellette leszek, még ezt megnézem. Most itt az ügyeletben a Flint 2-est fogom tuningolni., meg ha jut rá idő ezen a hétvégén , akkor az Asus R-TN 18-asra (, ami most relézi nekem a netet ide a bádogvityillómba) is fel fogok tolni egy fresh tomatot, ha kész lesz a Flint 2-es. Festés van sajnos és szükségállapot.
-
Buvana
aktív tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Igen, [tudom pingelni]
-
Buvana
aktív tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére

Nekem csak a 2.4 ghz-t engedi, de engedi. Megmarad. US régión. 5 ghz-t max 199 mw ra engedi. Mindkettőn US régiónak kell lenni. -
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Köszi. Már ma délelőtt 10-kor bent volt a pesti elosztóban.
-
Buvana
aktív tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Valóban, köszi, csak rég volt. (hogy recovery kellett)
-
Buvana
aktív tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Dhl számom volt, azt hittem ők hozzák, aztán a posta autó hozta délben.
Játszottam a gyári felülettel, de nem tudom miért. Azt akartam elérni, hogy a lan portba kap netet, és a saját wifijére csatlakozom. De elakadtam ott, hogy szerinte no connection.
Úgysem használnám, csak a Tomatot. Hogy jön elő a recovery? Ahonnan mehet rá a tomato64-2024.4-gl-mt6000-sysupgrade.bin.zip ? -
Buvana
aktív tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Nekem igen. Ma. Ismerkedünk.
-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Nem. Még a sokadik állomásnál tart. Már valahol az euro DHL-nél van.
Új hozzászólás Aktív témák
- 2013 Late 27 iMac - 1TB HDD i5 core4 24GB RAM 2GB GTX
- Bomba ár! Toshiba Portege R930 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Portege X30-E - i5-8250U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D - i5-7200U I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Dynabook A40-G - Intel 5205U I 4GB I 128SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452,100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 3050 8GB Zalman T4 Plus AeroCool 550W
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Nintendo Switch Oled // Számal // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest