Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egér probléma
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
-
PROHARDVER!
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
alitak
senior tag
Sziasztok,
kicsit off, de hátha érdekel valakit: Warwick Take 12
-
alitak
senior tag
Beírom ide is, hátha:
[link] -
alitak
senior tag
koncert: attól függ, hogy milyen koncert/milyen zene.
Egyelőre semmilyen, ugyanis nincs zenekar. Viszont fősulira ha elkerülök, akor már nekiállok keresni embereket. Hard rock, heavy metal kategóriájú zene illik hozzám úgy érzem
Tudom, hogy csóró kombó szar kihangosítva is, pár koncertet már hangosítottam.
Próbákon meg úgyis minden a dobhoz van igazítva, annak nem lehet a hangján sokat alakítani. -
alitak
senior tag
Ezt találtam. Ha valaki már találkozott vele, ne kíméljen a véleményével.
Behringer BXL900A
• BXL900A
• Bassgitár kombó
• Teljesítmény: 90 W
• 2 csatorna
• Reproduktor: 1 x 12'' Bugera Aluminum-Cone
• 7 sávos equalizer
• FBQ
• Ultrabass procesor
• CD-bemenet
• Fülhallgató-kimenet
Ár ~60 000 forint.
[link] -
alitak
senior tag
50k forint körül szeretnék venni bassgitár kombót. Egyelőre otthoni használatra kéne, később esetleg ha minden jól megy, kisebb koncertre. 60-90W szerintem elég. Milyet vegyek? Ilyen kategóriábana milyen márka használható?
-
alitak
senior tag
Szerintetek itthoni gyakorlásra ez megfelel? [link]
Nem nagyon van pénzem mindenféle zúzós ládákra, és jó lenne végre hallani is rendesen a bőgőmet. -
alitak
senior tag
Harley Benton erősítőkről/kombókról vélemény, vagy esetleg tapasztalat vkinek?
-
-
alitak
senior tag
válasz
Balumacikaa
üzenetére
Ez a bontás nagyon szép szó. Guitar Pro-t használok, még a zenekaros korszakomból maradt. Azért kérdeztem az esetleges sémákat, mert újabban bassgitározok, ígyhát szinte fölöslegesnek tarottam konkrét számmegtanulását. De asszem marad az improvizáció. Azért köszi!
-
alitak
senior tag
Egész pontosan arra gondolok, hogy mikor lefogok pl egy E durt, akkor nem végigvágom a húrokat pengetővel, hanem egyesével pengetem meg a húrokat. Csak nem föntről-le, hanem valahogy variálva. Na nekem ilyen variálások kellenének.
Ha ismered a Sonata Arctica - The Misery c. számát, akkor tudod hogy mire gonolok. -
alitak
senior tag
Egy gyors kérdés, amelyhez kéne hasonló sebességgel válasz:

Gitárhoz akkordokra kéne nekem kipengetés. Tehát hogy hogyan lehet, milyen fajták vannak. Kerestem utána, de nem találtam semmi használhatót. Ha esetleg valaki rendelkezik az 1000 féle akkord-kipengetés című, vagy hasonló című könyvvel, az segíthetne.
-
alitak
senior tag
en nemreg vettem egy basszusgitart, de eddig csak otthon hasznaltam. Ra volt dugva szamitogepre, az meg a hifire. Alaplapi hangkartyam van, program nelkul nem volt keses. Aztan most csutortokon meghallgattam milyen rendes kihagositasal (gitar-kombo-mikrofonnal pult-szatelithangfal) es baromi jo hangja van.
-
alitak
senior tag
Na csütörtökön megvettem a basszusgitáromat. Tök noname márka, de amikor megláttam, akkor az az Ibanez jutott eszembe amit kinéztem. Nagyon jó hangja van, a húrok meg még tök újjak, pedig a gitár használt volt. Viszont baromi olcsó volt: kb. 21000Huf. Így leglább marad zseton kombóra.
-
alitak
senior tag
-
alitak
senior tag
Hi!
Annak a Johnson Strato másolatnak megadhatnád a pontos típusát, mert így nem találtam rá semmit. Ami már talán értelmes bass lehet az az Ibanez GSR180, ami Csehországban olyan 40-45k.
A kombót meg néztem, de az nem véletlenül gitár kombó, bassgitár kombó helyett?
Ami szintén abban a cseh boltban van: Hartke B150 15W az kb 25k, míg az Ibanez IBZ10B 10W az 17k? Ha esetleg vmelyikről hallott vki...
[Szerkesztve] -
alitak
senior tag
Hi!
Mostanság úgy érzem, hogy a szívem jobban húz a bőgő felé, ezért talán vennem kéne egyet
Kérdésem az, hogy szerintetek úgy 60k-ból milyen gitárt+combót (5-10W) érdemes venni? Csak otthoni használatra kéne, szóval semmi signature, meg ilyenek 
-
alitak
senior tag
Hát ha minden igaz, akkor szeptembertől nekiesek gitártanulásnak, hogy aztán a HeZso-féle Anyánk-apánk -ban tudjak is tenni valamit, vagyishogy pengetni valamit..

Új hozzászólás Aktív témák
- G.SKILL Trident Z5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP - 99 hó garancia
- G.SKILL Trident Z RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6600MHz CL34 - XMP - 99 hó garancia
- G.SKILL Ripjaws M5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 WHITE - XMP - 120 hó garancia
- CRUCIAL 32GB (2x16GB) Pro OC DDR5 6400MHz CL32 WHITE - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 6000MHz CL36 - WHITE - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Új könyv: Harrari: Sapiens Rajzolt történelem
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Eladó egy S21 5g 256/8 dobozában töltővel fóliával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest