Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen joysticket vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- 3DMark 11 eredmények
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Gaming notebook topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Bebizonyította az NVIDIA, hogy készülnek még gyorsabb GeForce-ok
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
-
PROHARDVER!
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ReJim
őstag
szerintem bass márkák ebben az árkategóriában: warwick, peavay. (elitebb márkák: hartke, ampeg, gallien krueger. de ezek már drágák. és nem kombók.)
amire ügyelj: legyen nagy hangszóró minimum 1db 12'-os és legyen mellette ciccegő (magas sugárzó).
mindenképpen próbálj végig több darabot/típust. és ami a legjobban illeszkedik hozzád, a gitárodhoz, azt vedd meg.
(cimbi warwick fejet használ. sztem jól szól. csak sajna a fej 100, hozzá egy normális láda 150-200)
én használtan vettem egy marlboro-t (amcsi, nem kínai). ez fele annyiból volt meg mint amennyit te költenél rá. 70wattos, egy 15'-os hangszóró van benne, csak a magas hangszóró hiányzik belőle. (de mivel szólógitárhoz használtam, így nem hiányzott annyira.)
koncert: attól függ, hogy milyen koncert/milyen zene. ha underground, akkor kocsmába bepakolva a cucc, és a hangszeralapok nincsennek kihangosítva. ha komolyabb akkor meg kivan, de ha egy nem túl jó minőségű kombót kihangosítanak, akkor nem lesz csodaszép hangja.
gyakorlás: ami otthoni gyakorlásra elég, az lehet próbán még kevés, elnyomja a dob, vagy a szólós
(és mint tudjuk próba nélkül nehéz koncertezni). szóval inkább az legyen a probléma, hogy ''halkítsd lejjebb azt a szrt.'' minthogy ''addj rá hangot, krv halk''. 
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bundle topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Napelem
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Milyen joysticket vegyek?
- Milyen routert?
- TCL LCD és LED TV-k
- Egymillió műholdból építene a SpaceX adatközpontot
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- Eladó Honor 400 5G 8/256GB / 12 hó jótállás / AJÁNDÉK KEMÉNY TOK / CSAK KIPRÓBÁLVA VOLT
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S 512GB! Számla + Garancia.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
(és mint tudjuk próba nélkül nehéz koncertezni). szóval inkább az legyen a probléma, hogy ''halkítsd lejjebb azt a szrt.'' minthogy ''addj rá hangot, krv halk''.