Hirdetés
-
PROHARDVER!
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
painkillerx
tag
Köszönöm a válaszokat
#15798, #15797 -
painkillerx
tag
hello, lenne egy gitar, ilyen bridge-el: KÉP
Szeretnem allitani a hurok magassagat, de nem latok ilyen kicsi imbuszos lyukakat ahol lehetne. A masik gitaromon mashogy nez ki, ott tudom allitani egy nagyon kicsi imbusz kulccsal.
Tudja valaki hogyan lehetne? -
painkillerx
tag
Új videóm:

http://www.youtube.com/watch?v=ujH0Af5ofk0 -
painkillerx
tag
sziasztok, ma ravettem magam es felvettem ahogy jatszok gitaron:
nem sok de valami azert rajta van
velemenyt pls -
painkillerx
tag
Meg nem lattam itt olyat hogy valaki mutatott volna youtuberol videot, ahol ő játszik... kiváncsi lennék rátok
Nekem meg mindig nincs gitarom, sajnos... -
painkillerx
tag
Sztem probalkozz meg vele mindenkepp, a gitar egy nagyon jo hangszer.
Nem is tudo´m, hogy lehetnek ilyen szuleim... tudják hogy nekem kellene egy gitár, (volt is de azt visszakellett adni, nem sajat volt) de nem bírnak csinalni semmit, inkabb hagyjak hogy rohadjak meg a gep elott es jatszak egesz nap WoW-ot.... nemhiszem hogy en vagyok a hibas... sajnos ez van
-
painkillerx
tag
http://www.guitarbt.com/
http://www.guitarbackingtrack.com/sztem sok mindenkinek tetszeni fog
ha ismeritek akkor sorry -
painkillerx
tag
Szerintetek a Roland Micro Cube-ban nem keves a 2 Wattos 5" hangszoro?
-
painkillerx
tag
sziasztok!
Ezek kozul melyik gitarpack lenne jo? [link]Meg regebben irtam, de a Behringerre mondtak paran hogy nem jo. Akusztikuson játszok pár honapja es kellene egy elektronikus. Valami tipp?
-
painkillerx
tag
Sziasztok!
En is szeretnek venni egy el. gitart. Eddig akusztikuson jatszottam, 2-3 honapja kezdtem, es probalgatok ismert zenek riffjeit, refrent, introt stb jatszani. Mar egesz jol megy minden es nezegettem milyen gitarok is vannak:
Ezt a Behringer V-Tone Packot neztem magamnak [link]Az oldalon azt irjak hogy kezdoknek nagyon jo, de van aki azt irja hogy nala 2 honap utan tonkrement. Meg mennyire jo az ár/teljesitmeny aránya? Az ár forintban: 36 500 ft és ugyanezt talaltam aprohirdetesben, allitolag nem volt hasznalva (de akkor gari esik) 26 000-ért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Alkoholista nevelde
- Hisense LCD és LED TV-k
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 (128 GB) (rendelhető)
- Vadiúj VGA-k!! Kamatmentes részletre is! Érdeklődj!!!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
#15798, #15797