- Milyen alaplapot vegyek?
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Házimozi haladó szinten
- Apple asztali gépek
- Dell notebook topic
-
PROHARDVER!
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moleman
addikt
válasz
topikk #57270 üzenetére
Ez egy érdekes téma.
Én 14 évesen kezdtem, még a korábbi generáció nyomában egy hulladék Kremona gitárral, Gitáriskola+Csalamádé, plusz hibás tabok az internet hajnalán.
Aztán elektromos gitár, pár évvel később jöttek az erősítőmodellező programok, akkor még volt lendület, gyakorlás, kreativitás, problémamegoldás.
Aztán pár évig nem foglalkoztam vele, újra fellángoltam, vettem egy csomó gitárt, több bandában is játszottam párhuzamosan, aztán megint szünet.Most ott tartok, hogy lendület, gyakorlás, kreativitás már nincs, cserébe van egy mélyebb szintű megértés a zeneelméleti oldalon, amitől sokkal jobban élvezem ezt az egészet, mint eddig valaha, hiába nem fordítok rá sok időt.
A fizikai korlátok már jelentkeznek így 36 évesen is egy kicsit, de szellemi oldalról sokkal fittebbnek érzem magam, mint 20 évesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27 Odyssey 144Hz Gamer monitor
- 27% Számlával! HP Gaming! 16.1" IPS 144Hz / 7640HS / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L13 Yoga Gen4 X360 Érintős! Ryzen 7 Pro 7730U 16GB RAM / 256GB SSD Magyar
- Asus ROG Strix XG27ACDNG - Újszerű
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 4GB I 500GB I Radeon I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest