- Egérpad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moleman
addikt
válasz
Redchucky #56132 üzenetére
Kérdés, hogy milyen stílus érdekel.
Én kifejezetten szeretem a HSS superstratokat, ez pl jó lehet.
Ha metálabb vonal érdekel, akkor akár aktív EMG pickupokat is kaphatsz 100 alatt, nekem is van egy pont ilyen, kiemelkedően jó minőség, főleg ennyi pénzért.
Ragasztott nyakú LP is van amúgy, kettő is, sőt Epi is, V100 is.
Vagy vannak még komolyabb superstratok a 100k vonalnál, egyik, másik.Első ránézésre ezeken akadt meg a szemem, de biztos akad még jó.
Újonnan, boltból is ki lehet fogni jó vételeket, többen vettünk pl ilyet, ez is nagyon jó minőség, 2× drágább kategóriában is megállná a helyét.
Mivel Aria superstratom, Cort KX300-am és Samick JTR-em már van, én ezek közül valószínűleg a Cort G260-at választanám.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i3 14100 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest