Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Szten Márs

nagyúr

válasz jolti05 #4076 üzenetére

Azért én azt ajánlom, hogy mindenképpen nézz körül a használtpiacon és egy Affinity-t próbálj megcsípni, jóval jobban jársz, és ahogy előttem írták, ha megkímélt a hangszer, akkor olyan mint a bor, idővel csak nemesedik :K

Más:
    Épp most próbáltam ki egy Dowina J 555 akusztikusat. (Balra, lent a linken) Tömör cédrus tető, super jumbo forma, és azt kell mondjam szerelmes vagyok :B :D Valami brutálisan jól szólt, és brutálisan kényelmes volt. A dreadnought formával össze sem hasonlítható kényelemre, messze magasan veri. A hangja meg... hmm, mondjuk ezt leírni nem igazán lehet, hallani kell, de kifejezetten más, mint a tömör fenyő tetős dreadnoughtomé, nem tudom, hogy a jumbo forma teszi-e, vagy a cédrus tető, valószínűleg mindkettő, de igencsak bejön. És szvsz 60 ezerért teljesen korrekt ára van. Lényeg az, hogy egyre biztosabb vagyok benne, hogy nem elektromos lesz a következő lépés. Ha most lett volna annyim, egész biztos, hogy gondolkodás nélkül elhozom.

• Daweee

őstag

válasz jolti05 #4076 üzenetére

Ja, lényegében ezek az alapformák, vannak mások is természetesen, de ebben az árkategóriában nagyjából ezek közül válogathatsz. Használtan nem olyan vészes az Affinity sem, az előbb linkeltek is egyet, ráadásul gitárban a használt még jobb is ha megkímélt, mert idővel szárad a fa, érettebb hangja lesz.
    Nem vagyok otthon igazából az erősítők lelkivilágában, de én is próbáltam már közvetlen hifire dugni, de nem az igazi. Egyszerűen nem erre találták ki a házimozit, nem így van finomhangolva, nem fog úgy szólni. Szerintem. Persze el lehet merülni az EQ-ban meg ilyenekben adott esetben, de csodát ne várjunk. Végül is kényszermegoldásnak amíg nincs más, jó így, de idővel mindenképp ajánlott egy erősítő.
    Az X-Fi tökéletes, nekem Audigy 4-em van, teljesen jó. Majd hasonlítsd össze a házimozit meg a Guitar Rig-et :K

Új hozzászólás Aktív témák