Hirdetés
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szten Márs
nagyúr
válasz
jolti05
üzenetére
Azért én azt ajánlom, hogy mindenképpen nézz körül a használtpiacon és egy Affinity-t próbálj megcsípni, jóval jobban jársz, és ahogy előttem írták, ha megkímélt a hangszer, akkor olyan mint a bor, idővel csak nemesedik

Más:
Épp most próbáltam ki egy Dowina J 555 akusztikusat. (Balra, lent a linken) Tömör cédrus tető, super jumbo forma, és azt kell mondjam szerelmes vagyok
Valami brutálisan jól szólt, és brutálisan kényelmes volt. A dreadnought formával össze sem hasonlítható kényelemre, messze magasan veri. A hangja meg... hmm, mondjuk ezt leírni nem igazán lehet, hallani kell, de kifejezetten más, mint a tömör fenyő tetős dreadnoughtomé, nem tudom, hogy a jumbo forma teszi-e, vagy a cédrus tető, valószínűleg mindkettő, de igencsak bejön. És szvsz 60 ezerért teljesen korrekt ára van. Lényeg az, hogy egyre biztosabb vagyok benne, hogy nem elektromos lesz a következő lépés. Ha most lett volna annyim, egész biztos, hogy gondolkodás nélkül elhozom. -
Daweee
őstag
válasz
jolti05
üzenetére
Ja, lényegében ezek az alapformák, vannak mások is természetesen, de ebben az árkategóriában nagyjából ezek közül válogathatsz. Használtan nem olyan vészes az Affinity sem, az előbb linkeltek is egyet, ráadásul gitárban a használt még jobb is ha megkímélt, mert idővel szárad a fa, érettebb hangja lesz.
Nem vagyok otthon igazából az erősítők lelkivilágában, de én is próbáltam már közvetlen hifire dugni, de nem az igazi. Egyszerűen nem erre találták ki a házimozit, nem így van finomhangolva, nem fog úgy szólni. Szerintem. Persze el lehet merülni az EQ-ban meg ilyenekben adott esetben, de csodát ne várjunk. Végül is kényszermegoldásnak amíg nincs más, jó így, de idővel mindenképp ajánlott egy erősítő.
Az X-Fi tökéletes, nekem Audigy 4-em van, teljesen jó. Majd hasonlítsd össze a házimozit meg a Guitar Rig-et
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer TravelMate Spin B311RNA- - Érintőképernyős
- Blue Coat AV510 A - Network Security Appliance - tűzfal
- Albis ULAF+ Acceed 1104 DT 4WP- SHDSL Carrier Ethernet CPE
- BIG-IP Single AC PSU for i2X00 (250W)(F5-UPG-AC-I2XXX) - új bontott dobozos
- Black Box ServSwitch Wizard DXS Digital ACR101A DVI - IP Gateway
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Karácsonyi Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Valami brutálisan jól szólt, és brutálisan kényelmes volt. A dreadnought formával össze sem hasonlítható kényelemre, messze magasan veri. A hangja meg... hmm, mondjuk ezt leírni nem igazán lehet, hallani kell, de kifejezetten más, mint a tömör fenyő tetős dreadnoughtomé, nem tudom, hogy a jumbo forma teszi-e, vagy a cédrus tető, valószínűleg mindkettő, de igencsak bejön. És szvsz 60 ezerért teljesen korrekt ára van. Lényeg az, hogy egyre biztosabb vagyok benne, hogy nem elektromos lesz a következő lépés. Ha most lett volna annyim, egész biztos, hogy gondolkodás nélkül elhozom.