Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arpika22
csendes tag
Most lehet hogy hülyeségett fogok neked mondani de
udtmal a klasszikus és a western gitárközt a különbség csak annyi hogy a westernen(amit tudtomal akusztikusnak hívnak szóval fémhúros) fémhúrosak a, a klasszikus gitárok meg nylon. lehet hogy nagy hülyeséget mondtam most no mind1 meg valószínűleg 1westerngitárnak nagyobb a teste míg a klasszikus gitáré kisebb.
Mellesleg nekem ha rossz kedvem van meg ilyesmik általában csak a gitár(jaim)om tud felvidítani.ők a mindenem, elég jó buli tudd lenni 1 kis sörözgetős szalonasűtős gitározáskor
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED monitor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- World of Warships
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk /Lenovo ThinkCentre mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- MacBook Pro 14" 2024 M4 Pro 24GB RAM, 10 CORE CPU, 10 CORE GPU, 1TB SSD, Space Black 27% Áfa, 0459AR
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- HP ZBook Fury 17 G8 i7-11800H 32 GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A3000 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
udtmal a klasszikus és a western gitárközt a különbség csak annyi hogy a westernen(amit tudtomal akusztikusnak hívnak szóval fémhúros) fémhúrosak a, a klasszikus gitárok meg nylon. lehet hogy nagy hülyeséget mondtam most no mind1 meg valószínűleg 1westerngitárnak nagyobb a teste míg a klasszikus gitáré kisebb.