Hirdetés
-
PROHARDVER!
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
freelanced
addikt
Köszi az infót, szóval akkor lényegében összefoglalva, bármennyire is egyszerűnek tűnik, nem elég az, hogy kicserélem a csövet és beállitom kinn a biast.
Egyébként cserénél / új erősítőnél mennyi ideig szoktak elmuzsikálni ezek, vagy mivel lehet számolni költségeket illetően, ha az ember otthon gyakorol főleg?
Ahogy néztem ez azért olyan 50-100 körül mozog, aminek legalább a fele anyagköltség, szóval azért én is kalkulálok kicsit, hogy megéri-e bevállalni. Nyilván ha ez viszonylag ritkábban fordul elő akkor azért félre lehet rakni az évek alatt, de azért kiváncsi vagyok, hogy nagyjából mivel kalkulájak.
Egyelőre még én is hallgatózom, szóval nem döntöttem, főleg ár miatt is, de jelenleg inkább úgy veszek erősitőt, hogy mi tetszik, legyen az solid state vagy csöves vagy bármi. És az eddigiek alapján a Marshallnál éreztem, hogy az adott hangzás kedves számomra.Persze kompromisszumot is lehet kötni, csak tapasztalatból ha valami van amivel meg vagyok elégedve évekig el lehet lenni anélkül, hogy költenék, de ha valami nem tetszik ott meg állandóan kattog az ember agya és vásárolgatni akar, amit szeretnék elkerülni.
Mert úgy kimondottan nem volt rossz se a Yamaha se semmi, mindössze a Marshall esetén leültem és azt mondtam, hogy na ez az, a Yamaha, Blues Junior stb esetén viszont nem éreztem ezt az érzést, de nem is volt kimondottan ellenemre a hang. Nem tudom ennek mennyi értelme van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- Házimozi haladó szinten
- Ingatlanos topic!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Politikai mémek
- Projektor topic
- Milyen videókártyát?
- Példátlan a 2 nm-es TSMC node iránti kereslet
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung S23 128GB Fekete /+AJÁNDÉK ÜVEGFÓLIÁVAL/normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest