Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• freelanced

addikt

válasz X2N #64028 üzenetére

Köszi az infót, szóval akkor lényegében összefoglalva, bármennyire is egyszerűnek tűnik, nem elég az, hogy kicserélem a csövet és beállitom kinn a biast.

Egyébként cserénél / új erősítőnél mennyi ideig szoktak elmuzsikálni ezek, vagy mivel lehet számolni költségeket illetően, ha az ember otthon gyakorol főleg?

Ahogy néztem ez azért olyan 50-100 körül mozog, aminek legalább a fele anyagköltség, szóval azért én is kalkulálok kicsit, hogy megéri-e bevállalni. Nyilván ha ez viszonylag ritkábban fordul elő akkor azért félre lehet rakni az évek alatt, de azért kiváncsi vagyok, hogy nagyjából mivel kalkulájak. :K
    Egyelőre még én is hallgatózom, szóval nem döntöttem, főleg ár miatt is, de jelenleg inkább úgy veszek erősitőt, hogy mi tetszik, legyen az solid state vagy csöves vagy bármi. És az eddigiek alapján a Marshallnál éreztem, hogy az adott hangzás kedves számomra.

Persze kompromisszumot is lehet kötni, csak tapasztalatból ha valami van amivel meg vagyok elégedve évekig el lehet lenni anélkül, hogy költenék, de ha valami nem tetszik ott meg állandóan kattog az ember agya és vásárolgatni akar, amit szeretnék elkerülni.

Mert úgy kimondottan nem volt rossz se a Yamaha se semmi, mindössze a Marshall esetén leültem és azt mondtam, hogy na ez az, a Yamaha, Blues Junior stb esetén viszont nem éreztem ezt az érzést, de nem is volt kimondottan ellenemre a hang. Nem tudom ennek mennyi értelme van.

Új hozzászólás Aktív témák