Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- XMLTV EPG letöltő progi
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Apple MacBook
- Milyen egeret válasszak?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ba cy lus
addikt
válasz
bigrob
üzenetére
Most kipróbáltam én is a Marshall DSL1-es fejjel, hát brutális. Nekem eddig problémám volt vele, hogy a humbuckeres gitárommal metálig feltekerve a gain-t (nem kell sokáig, 12 órás állásnál már elég) a basszus túlburjánzik, nem győztem lejjebb tekerni a potit. Ezzel a zárt 2x12-es ládával olyan gyönyörűen meg lett fogva, teljesen használható lett még alap potiálláson is.
Azt nem tudom, hogy szólna, ha két hangszóró is lenne benne, illetve nem is nagyon fogom megtudni a DSL1 (és a DSL5) egyetlen 16 ohmos kimenetével, hacsak nem kötöm a hangszórókat sorba és szerzek be 8 ohmosokat, de nem akarok ilyenekkel vacakolni. Ha lehetne eladni, menne apróra a DSL1, DSL5, jönne helyettük egy DSL20, aztán meg van oldva.
Illetve ami még játszhat, hogy a csillapítót közbeiktatva szerintem csak a bemenetnél fontos, hogy stimmeljen az impedancia, a kimenetnél viszont nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Microsoft Excel topic
- iPhone topik
- Parfüm topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2013 vége! 512GB SSD, I7, 16GB DDR3, Intel Iris Pro! Olvass!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 500GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- 27% - ASUS Vivobook S15 OLED Notebook! Ryzen 5 5600H / 24GB 3200MHz / 500GB NVMe
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest