- Kissé retrós hangulatú NVIDIA Blackwell kártya az MSI színeiben
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Mini PC
- Remekül felszerelt, fürge 5K2K monitorral jelentkezett az LG
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sza.sa
tag
Sziasztok!
Én főlag csak read only üzemmódban vagyok a topikban, de most egy kis szünet után újra elővenném a gitárt. Sőt, itthon megduplázódott a gitárok száma, megjött a második PRS SE-mA Custom 24 mellé lőttem egy McCarty 594 Singlecut gitárt.
Nagy szerencsém volt vele, a Kítary-n találtam, elég jó áron a volt a listaárhoz képest ez a szín, de nem volt akciózva, de 6% kedvemény még volt, mert kicsomagolt gitár volt. Levélváltás után kiderült, hogy nem visszaküldött gitár, csak nincs már meg a doboza, karcmentes, új állapotú egyébként.
Megrendeltem, megjött, boldogság van mert a színe is pont jó (neten hol sötétebb, hol világosabb árnyalatait láttam). És a lényeg hogy tényleg hibátlan. Másnap az ára visszamászott a listaárra, lehet időközben rájöttek, hogy el volt árazva
Egy beállítás még ráfér, hogy még kényelmesebb legyen nekem. A potik özönét még szoknom kell
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 15db töltő egybe (65W + 90W) kerek végűek
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest