-
PROHARDVER!
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnyekxxx
veterán
válasz
Ctrl+Alt~Del #46333 üzenetére
1- Gyakorlatilag nincs . Ha lenne egyértelmű hatása akkor nem lenne mit vitatkozni rajta
2- zenésze/zenekara válogatja a Maidenben gondolom a dobtémákat rábízzák Nicora és valószínüleg a basszusszólamot sem Dave adja Steve kezébe kottán. De ezt csak tipp. A szöveget a dalszövegíró irja, aki vagy az énekes vagy más. Én nácitiszt vagyok, komplett dalt írok zeneileg (dob, bass, gitár, billentyű) szöveg és énekdallam az énekes dolga, a basszeros szereti kicsit magához igazitani amit írok, én meg általában ráhagyom ha nem lesz tőle rosszabb a végeredmény, ha valami eleve basszuscentrikusnak készült akkor viszont nincs beleszólás.
3- Kb minden gitár jó kb mindenre, max nem ideális. Üregestestű jazzgitárral lehangolt norvég blackmetalt játszani nem az igazi, de lehetne, csak van rá jobb.
4. én nemszerk. YT-on van video ahol a srác egy strattestű gitárt kezd darabolni és vágásonként vesz fel hangmintát különbséget keresni. Nem nagyon van.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Facebook és Messenger
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- OLED TV topic
- OLED monitor topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ZIDOO médialejátszók
- Fotók, videók mobillal
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest