- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Dell asztali gépek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- SSD kibeszélő
- Akciókamerák
- 3320 MHz-ig skálázódnak az XFX Radeon RX 9060 XT kártyái
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szten Márs
nagyúr
Egyébként mióta hallottam gagyi erősítőt szólni, valahogy úgy vagyok vele, hogy amíg nincs legalább egy 30, de sokkalta inkább 40 csak arra, én baromi jól elvagyok elektromos nélkül is.
Bár én abszolút jól megvagyok az akusztikussal, más gondolom sokkal jobban érzi az elektromos hívását - ami a mainstream zenei ízlésemet tekintve furcsa lehet, de azt kellett megtapasztalnom, hogy nagyon más vmit hallgatni meg játszani, minden tekintetben
Sőt, olyannyira igaz ez, hogy erősen gondolkodom rajta, hogy a következő lépés egy combosabb akusztikus lesz, nem egy elektromos. Nem tudom, a kezdeti "tetszik és tökjó, de azért majd kell valami zúzós elektromos" egyre inkább kezd "imádom, szerelem stb stb és még többet ebből"-é alakulni. Majd meglátom, ha lesz pénzem, de nagyon vonz pár akusztikus.
Na meg én vagyok az a pöcs, akitől hogy ha megkérdeznék, hogy mittudomén, fél millióból egyetlen hangszert kell választani, mit akar, akkor nem igazi Gibson Les Paul, meg nem igazi ízig vérig Fender Strato lenne az első gondolatom, hanem egy Taylor, szigorúan elektronika, sőt cutaway nélkül. Ebbe pl bele vagyok zúgva: [link] Igaz, ehhez fél misi sem kell, már megvan 380ezer körül
Na mindegy, sejtem, hogy nem túl sokakat érdekel, csak gondoltam megosztom
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Macska topik
- EAFC 25
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Dell asztali gépek
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1216A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- ASUS ROG STRIX G15 // 15,6" WQHD IPS 165Hz // Ryzen 9 5900HX // RX6800M 12GB // GARANCIA // AJÁNDÉK
- Lenovo T460s i5-6200u / IPS Full HD / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / szép állapot
- Intel i5-8500 OEM cpu
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Xiaomi Redmi A3 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged