Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- Everest / AIDA64 topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED monitor topic
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Geripapa
üzenetére
Csináltam egy 20x20-as képet, aminek az első sorát és oszlopát kiszíneztem feketére, majd azzal ismétlődően kitöltöttem egy réteget. Annyival gyorsítottam a munkát, hogy miután elhelyeztem kettőt a rétegen, azt másoltam tovább, majd 4-et, aztán 8-at, stb.
Ezután csináltam egy 100x100-as képet is, ahol az első két oszlopot és az első két sort színeztem ki, és egy másik réteget meg ezzel töltöttem ki.
Ennyi az egész
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- SzoftverPremium.hu
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs