- Autós kamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Házimozi haladó szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Livius
őstag
Hello!
Van egy Gigabyte GA-Z77-D3H (rev. 1.1) alaplapom. Pár hónapja gondok akadtak az USB portjaival. Nemrég sűrűn kellett használnom külső USB-s HDD-ket rajta, és volt egy olyan külső USB-s rack, ami véleményem szerint elég trágya minőség volt. Ha hozzáértem az asztalon, hogy egy kicsit arrébb rakjam vagy valami, volt hogy megcsapta a kezem, szóval rázott.Ennek a minőségi USB rack használat óta a nagyobb áramfelvételt igénylő USB dolgaim van hogy nem ismerődnek fel, vagy nagyon nehezen csak többszöri bedugásra. Például van egy Sony saját kis aksis mp3 lejátszó, amit PC-n kéne töltenem, de nemtudom, nem ismeri már fel a gép ahogy eddig. A bedugásnál kap valami feszültséget és áramot egy pillanatra, és utána semmi reakció, mintha be se lenne dugva, ami addig világított rajta az elalszik. Az is tök mindegy hogy milyen USB-re dugom be, hátsóra vagy előlapi kivezetésre, mindig ugyan az van.
Csináltam BIOS frissítést is hátha, de semmi, sőt ugye USB-s pendrive-ról csináltam, azokkal nincs baja az USB portokon. A külső HDD-kkel szünt meg az együtt működése és egyéb tölthető USB-s eszközökkel.
Igazából azt kérdezném, hogy ilyen probléma gariztatható-e szerintetek, ha igen milyen megnyerő hibabejelentéssel, és hogy hogyan lehetne biztossá tenni azt hogy az alaplapi USB-kel van a gond tutira, és nem például a tápegységgel amire még gondolnék, vagy épp valami egyszerű windows 7 probléma lenne ez.
-
Livius
őstag
válasz
Core2duo6600 #1090 üzenetére
Most disable a fan vezérlés, vagyis maxon pörgeti, ami eddig 2500 rpm volt, de ahogy kezd most napról napra melgebb lenni érdekes módon ez a 2500 megy feljebb 2800 felé. Szerintem van valami BIOS-on kívüli áramköri vezérlés is a hőmérséklet függvényében.
-
Livius
őstag
Hello!
Tudtok valami ötletet, hogy a GA-Z77-D3H rev1.1-es alaplapom miért nem akarja az i5 3570 cpu-m intel hűtőjét, 2500RPM-nél gyorsabban pörgetni?
Új hozzászólás Aktív témák
- ELKELT! FOXRA VÁR!!I ASrock B460 Steel Legend LGA1200
- s754, s939, AM2, AM2+, AM3, AM3+, AM4, AM5, FM1, FM2 alaplap, CPU akciÓÓÓ
- Asus Rog Strix x570-f gaming 1 év jótállással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Crucial Ballistix Sport LT 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged