- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- Az App Store-ban már kiütötte a ChatGPT-t a DeepSeek, tévúton az AI-szektor?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
atika88
senior tag
Szerintetek a HyperX 1066 ramok, egy kis tuningal 1200Mhzen stabilan végeznék a dolgukat? Hiszen az alaplap támogatja (adataim nevem alatt)! Köszönöm a válaszokat!
-
atika88
senior tag
Üdv! Lehet láma lesz a kérdésem, az GA-EP35-DS3as alapalomba egy PCI 2.0 ás videokártyát tennék, de igazából most a PCI 2.0ás kari az alaplapon lévő PCI x16os helyre passzol? Ugyanaz a kettő?
-
-
atika88
senior tag
válasz Gorneck #28417 üzenetére
Áha, van egy kicsike kis vorda a PCI sín végén, annak semmi forrósága! érdekes! De mióta a TX2es hűtő a procin van azóta van ez! Le is ment olyan 28-30fokra a CPU, viszont a magok ugyanúgy 45-50 fok közt vannak! Az gond lehet h a hűtőt nem úgy tettem fel, ahogy pl a kép beszerelés mutatta? Mert ott úgy volt h a venti a ramok felé nézet, de én megfordítottam a hűtőt és most a venti a házhűtővel szembe van...az gond? mert így hátra amit kinyom a TX2es a memókat hűti! Rem érthető voltam!
FEszek állítva: proci még csak éppen hogy, 8*350en megy,! Sztem ez még semmi! Memó viszont 1120MHz megy! Eddig gond nélkül és nem is melegszik és 5-5-5-15 időzítéssel!
[ Szerkesztve ]
-
atika88
senior tag
Helo! Mennyire normális az, hogy az alaplapon 40-43fok alapból? És ha megfogom a bordákat szinte éget Köszi a segítséget! A típus: GA-EP35-DS3 !
-
atika88
senior tag
válasz Devil Smile #28196 üzenetére
Hát nemtudom mi lehet a gond, a biosba beállítottam az értékeket! A tetszt során viszont az értékek legalább 3adára visszaestek Ez most akkor hogyis van?
-
atika88
senior tag
válasz Devil Smile #28196 üzenetére
Köszönöm a tanácsokat! Gondolom akkor a biosban kell az 5-5-5-15 ös időzítést beállítanom...semmi több nem kell hozzá? Elég kezdő vagyok...bocsika Köszi az eddigieket
-
atika88
senior tag
Üdv! Kérem, hogy aki tudja adjon egy kis infót, hogy mennyire jó értékek ezek? Frissen összerakott konfig és nincs húzva sem (még)! [link]
-
atika88
senior tag
Uccsó próbálkozás http://kepfeltoltes.hu/080605/cachemem_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
-
atika88
senior tag
Üdv! Frissen összepakolt konfigom van, semmi tuning nincs (még), a kérdésem az h ezek az értékek mennyire jók? Vagy éppen nem? Köszönöm szépen a véleményeiteket!
-
atika88
senior tag
üdv! Remélem tudtok segíteni!
Van egy DualCore Intel Core 2 Duo E8200, 2666 MHz (8 x 333) procim, ami elvileg 2,66 GHzen kéne hogy menjen, a biosban is ezt mutatja h ekkora a frek! Viszont pl a CPU-Z vagy az Everest is csak 2000 MHznek látja a sebességet? Miért? Hogy lehet h maxra kihasználja? És mindez egy EP35-DS3as alaplapon van!
Köszönöm a segítséget előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest