Új hozzászólás Aktív témák
-
Atesz91
csendes tag
Azért jó az informatika, mert mindig érik az embert meglepetések
Mivel nem tudtam használni a gépet a fentebb említett probléma miatt, ezért a monitort a laptoppal használtam. Mikor ki akartam próbálni az általatok tanácsolt dolgokat (amikért köszönet), visszadugtam a monitort a helyére, és gond nélkül indult minden...
Szóval csak a képet nem akarta valamiért megjeleníteni, de a monitor lecsatlakoztatása majd újra csatlakoztatása rendbe hozta a dolgot. Az eszem megállMost már 3,2 GHz-en pörög a cucc
Köszönöm a tanácsokat mindenkinek! -
Atesz91
csendes tag
Az új bios verzió még csak béta, szóval hanyagoltam
A description alapján úgy látom, hogy az F6 tuti a PhenomII-nek szól, míg az F7-nél nincs róla említés... de ezt nem tudom, hogyan kell értelmezni.
A linkekre vetek majd egy pár alapos pillantást, és megírom, mire jutottam.
Köszönöm a segítséget. -
Atesz91
csendes tag
Sziasztok! Lenne egy kis problémám...
Az alaplapom a következő: GA-MA790FXT-UD5P
http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3005&dl=1#bios
Figyelmetlenség miatt F7-r-e update-eltem a bios-t F6 helyett, és most nem akar bootolni a gép.
Igazából meg sem moccan... A képernyő nem kapcsol be, és csak pörög...pörög...(Az update-re szükség volt, mert a phenom x4 800 MHz-en ketyegett 3,2Ghz helyett, és a régebbi bios verzió (F3) nem támogatta a cool 'n' quiet mód kikapcsolását)
Mi ilyenkor a teendő? Valami backup terv esetleg? Fontos lenne, hogy minél hamarabb működőképes legyen a gép...
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Napelem
- Trollok komolyan
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 7 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest