- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Gaming notebook topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Forrmell.enn
- OLED TV topic
- 3D nyomtatás
- Canon EOS DSLR topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
calvin20
tag
válasz
vizirider #1105 üzenetére
Csak kipróbálás erejéig kapott feszt a processzor. De a probléma már az összeszerelést követően jelentkezett
. Igen mind2 memóriatípusból van a gépben memória. 1333on mennek együttműködve tökéletesen. Eleinte nem volt benne a Kingmax és akkor is fen állt már a probléma.
-
calvin20
tag
Sziasztok!
Vásároltam egy GA-MA790Xt-UD4P lapot. A problémám az lenne,h újraindításnál nem akar a bios bejönni. Ez a probléma csakis újraindításnál jelentkezik. Az adatlapomnál a konfigom.
A tápegységre gyanakodtam de azt írták a topikjában, h ide jöjjek ezzel a problémával.
Valaki találkozott már ezzel a problémával vmi ötlet? -
calvin20
tag
Sziasztok!
Vásároltam egy GA-MA790Xt-UD4P lapot. A problémám az lenne,h újraindításnál nem akar a bios bejönni. Ez a probléma csakis újraindításnál jelentkezik. Az adatlapomnál a konfigom.
A tápegységre gyanakodtam de azt írták a topikjában, h ide jöjjek ezzel a problémával.
Valaki találkozott már ezzel a problémával vmi ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- Corsair VENGEANCE RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, bontatlan - Eladó!
- 2x32GB 6400 MHz DDR5 Corsair Venegeance XMP ready
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- G.SKILL Trident Z Neo 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz F4-3600C16D-64GTZN
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest