- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Milyen nyomtatót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Monitor hiba topik
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FÜLhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok,
remélem jó helyen (többé-kevésbé): GA-770TA-UD3 lapba (AM3) szeretnék a Phenom II X4 B50 mellé RAM-ot. Amennyit csak lehet. Egy barátom gépe, kicsit gyorsítjuk + kap egy SSD-t is rendszernek.
Kérdéseim lennének Hozzátok:
- tényleg csak 16G a max ? 4 slotos alaplap. Proci ennyit tud ?
- 2x2G DDR3-1333 Kingmax van benne
- 2x8G DDR3-1333 Kingmaxot néztem ki hozzáErre olvasom, hogy 16G a max, uhh. Nem mintha 32 kéne, de 20 még elment volna.. nem mindennap bontjuk meg a gépet..
Ti mit tennétek ?
8G-s modult nem is tud ?Thx.
-
törölt tag
válasz ebegab92 #4703 üzenetére
Ok, nagyon köszönöm. Végülis ha veszek két 4-est, akkor össz. 12-vel sem olyan rossz ez már, lényegében Starcraft II -n kívül az égvilágon semmi nem megy rajta, van egy passzív hűtésű ATi HD4000-valahanyas benne, a maradék géperő elmegy netre, youtube-ra és hasonlókra, semmi komoly.
Még egy érdekesség: Command Rate - jelenleg 1T BIOS-ban. Gondolom 4 modulnál inkább 2T ha nem akarok kék halált..
-
törölt tag
válasz #24650752 #4705 üzenetére
Sztem ott az is bekavarhat, hogy 1 vagy kétoldalas a modul.
Végül most ez van a gépben:
- 2x2G Kingmax DDR1333
- 2x4G Kingmax DDR1333Az első kettő eredetileg volt "anno" belevéve a géppel, utóbbi kettőt pedig sikerült beszereznem most, belement, pisszenése sincs. Viszont 1T-n felejtettem, de gyönyörűen muzsikál a vas 12G RAM-mal. (Lehet levált 2-re de nem néztem, BIOS-ban 1 maradt).
Végülis mindegy, az SSD meg akkorát lökött, atyaég (A Marvell SATA3 vezérlőhöz néztem egy nem-Sandforce-os Corsair Neutron-t). Pöpec masina most. Haverom is csak pislog atyaég mi történt
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest