Új hozzászólás Aktív témák
-
Ayg0
senior tag
válasz
Tomi_Sci #641 üzenetére
szutyis fórumtársnak ha jól tudom gondjai voltak a piros címkés kingmaxxokkal, ergo azt meggondolnám, a zölddel viszont problémamentes a használat.
ha csak ddr3 maitt váltasz, akkor felesleges pénzkidobás. én is azt hittem, hogy érezhetően gyorsabb lesz, de sajnos nem. csak elhülyéskedtem az 1200@cl5-ös ocz kitemet...
úgy látom még nincs meg a 955, ergo egy HERR Z féle négymagosítható, pretested 550 blacket ajánlanék az előbbi áránál jóval olcsóbban, ezekkel a giga lapokkal pedig nehézség nélkül aktiválható a +2 core. ha nem kell int. vga, se cf, akkor ma770t a legjobb választás. felesleges egy kihasználatlan crossfire támogatásért, illetve egy fet hűtésért 7k-val többet kiadni, de te tudod mennyit bír el a tárcád.
Oliverda tájékozottabb a fázis témakörben, tehát ajánlom elolvasni ezt a hsz-át.
a sideport pedig az int vga saját, neki dedikált memóriája a lapon, amit csak ő használ.#651
grt és még duálban is viszi 3 modullal?
ez érdekes. everest is megerősíti ezt (értsd: mem bench-csel mért sávszélek nem változtak?) és látja mind a 6 gigát? mennyibe fájt végül a tri-channel patriot, illetve mi lesz az amd edition-ös ocz párral?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest