Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• vizirider

tag

válasz #81556480 #4480 üzenetére

nincs semmi gond azzal a lappal, félre ne értsd ! az egy alap igényeket tökéletesen kiszolgáló darab. ha nem is kérsz tőle semmit, tökéletes választás. nem véletlen hogy 15 000 től is van lap, mert netre játérkra elég, és bizony van 60 000-ért. mert ott más igényeket kell kielégíteni.pont mint a kocsiknál. nyilván egy 20 éves srácnak a ferrari az isten, de egy szállítmányzó cég elsírná magát ha egy kamion helyett ferrarija lenne. és ne felejtsd el, hogy aki tanácsod ad, az is kicsit magából indul ki. én általában 6 évente szoktam új gépet venni, 3 évente van ráncfelvarrás. (vagyis 1-2 dolgot cserélek, 6 évente alaplaptól procin át a ramig mindent a legmodernebbre váltok) vagyis én megvettem az akkor felsőkategóriás alaplapot 3X 000-ft ért, mert tudtam sokáig nálam lesz. haverom meg kb havonta cseréli le teljesen a gépeit. nyilván máshogy számol ő is, meg én is. és akkor a 3dmark pontvadász tuningmatyikról nem is beszéltünk. és persze az anyagi lehetőségekről sem......... szóval sztem tegyél a gépbe egy 12 cm-es házhűtő ventit kb 1600 ft, és használd egészséggel a masinádat. remélhetőleg vagy 5-6 évig jó rabszolgád lesz. :K

Új hozzászólás Aktív témák