- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Többféle belsővel jönnek a Kysona 50 gramm alatti, akciós egerei
- Világelső, 321 cellarétegű QLC-s 3D NAND-ot hozott az SK Hynix
- USB portok garmadája az ASRock AMD-s alaplapján
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Azonnali fotós kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vizirider
tag
ez remek (én sem hiszem hogy más gépben nem menne jól a ramom) de egyrészt én is egyetértek hogy odaadtam a pénzt oldják meg másrészt nincs ott egy két ember aki tud biost írni?!
mert ugye az elvben megoldaná akkor hajrá....... én spec mivel már volt msi lapom (és utáltam) most asus váltáson gondolkozom mert ebből kezd elegem lenni............
egyébként intelt meg nem szeretnék venni.......... szóval elég szűkös a lehetőség -
helkis
veterán
azért ez nem ilyen egyszerű hogy ez vagy az a szar, a számtechben mindig is megvolt az a jelenség, hogy összeraksz 10gépet ugyanazokból az alkatrészekből és az egyikkel tuti nem lesz minden rendben.. eddig én ezt egy dologra tudtam visszavezetni, mégpedig arra, hogy a fejlett ipar két azonos értékű ellenállást nem tud gyártani a mai napig, minden elektronikai elemnek/alkatrésznek van tűrése, ha átlagosan oszlanak el a +/- -os cuccok, akkor nincs gond, de ha pl egyik gépbe csak "-" -os alkatrészek a másikba csak "+" -osak kerülnek akkor két eléggé különböző gépeket kapunk, annak ellenére hogy a komponensek egységei megfelelőek, mégis összerakva nem lesz az, ha ez 5% alatt van az eladott mennyiségből, akkor a gyártó bevállalja a garis cseréket nem módost a gyártáson, ha fölötte, akkor megéri belenyúlni a folyamatba.. igazából mindig a végfelhasználó az igazi teszter.
win98-as korszakban pl nem volt hátrány, ha valaki vásárlás előtt átnézte, hogy milyen beéptett driver van a 98-ban, és úgy választott hardware-t..utána hála a netnek, azok jártak kevesebbet pszichiáterhez, aki benézett vásárlás előtt adott termék topicjába, tehát a végfelhasználókhoz, és ott megtudta hogy mi mivel megy 100%-osan, esetleg milyen trükkel lehet rábírni a helyes működésre..
Új hozzászólás Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Xbox Series X|S
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vicces képek
- Tőzsde és gazdaság
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest