- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fujifilm X
- Vezetékes FEJhallgatók
- HP notebook topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Monitor hiba topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
HULK89
csendes tag
Ja és ehhez még annyi lenne a kérdésem, hogy ha az 1333-as Memóriák lennének a legbiztosabb választások, akkor azokból melyik jöhet szóba konkrétan, ami passzolna a konfighoz ?
A gépen semmi extra tuning nem tervezett ahogy már leírtam/esetleg a procit felhúzni ha szükséges/, csak az a lényeg hogy gyors legyen, szóval azért a minőség számítana, mert az egész konfig az játékokra épül, mondjuk ennek nem sok köze van hozzá... -
HULK89
csendes tag
Hello!
Köszi a gyors választ, és a segítséget.
Ha jól látom, és már mondták mások is, elvileg a lap támogatja a KINGSTON HyperX 4096Mb DDR3 1800Mhz CL8 KIT Memóriának a 2GB-os verzióját, szóval elvileg akkor ez is bele mehet ugye, vagy rosszul tudom ?
Esetleg ha arról a zöld címkés Kingmax1600Mhz-es RAM-ról(ami 100%-k, hogy passzol az alaplaphoz) tudnál egy webshop-os linket adni azt megköszönném.U.I.: Az Aqua-nál találtam egy 2GB 1600MHz DDR3 RAM Kingmax Memóriát, ilyenből gondoltál 2db-ot ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- E-roller topik
- Linux kezdőknek
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- Vicces videók
- Milyen routert?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest