Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Satis
tag
Üdv ismét!
Beállítottam a BIOS-ban azokat az értékeket amiket azon a fórumon találtam és úgy tűnik, hogy működik. Másfél óra Crysis-t bírt a gép, a többihez már nekem nem volt türelmem.

CR 1T/2T Command Timing jelenleg 2T-n van, T1-el még én sem próbálkoztam. Ha úgy is menne, akkor az csoda lenne.
A lényeg az, hogy sikerült 1600Mhzn stabillá tenni az OCZ RAM-ot ezen a Giga lapon.
Írok ha lesz több fejlemény, negatív vagy pozitív irányba.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Corsair Vengeance LPX Black 32 GB (2x16 GB) DDR4 3600MHz - ÚJ
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390-A Pro Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG STRIX B550-F GAMING Alaplap
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- Lenovo Legion Go Z1 Extreme + kiegészítők 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Keresünk dokkolókat
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest