Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Dobozos formában is befutott az AMD 32 GB-os csúcs-Radeonja
- Androidos tablet topic
- Akciókamerák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
CoolMan
MODERÁTOR
válasz
robick5
üzenetére
A tápra azért gondoltam mert azt írtad, hogy "a gép nem akar elindulni semmi életjelet nem ad". és ha másik táppal is csinálja akkor már lehet gyanakodni a lapra.
Próbáld meg legalább 1 órára kivenni az elemet és ez után megnézni a BIOS-t.
A proci magok hőmérsékletét, hogy miért nem írja ki,
hát ez passz. Én az "All CPU Meter" gadgetet használom, próbáld ki te is, hátha.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390-A Pro Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB(2x32GB) Kingston Fury Beast 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

hát ez passz. Én az "All CPU Meter" gadgetet használom, próbáld ki te is, hátha.