- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Fujifilm X
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Androidos tablet topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hegyirabló
veterán
válasz
Hegyirabló #2202 üzenetére
Hát nem lett jó.
-
Hegyirabló
veterán
válasz
infectedmann #2199 üzenetére
Éppen most csinálom, talán tényleg az lesz a megoldás.
-
Hegyirabló
veterán
Sziasztok!
Vettem egy új VGA-t ehhez a lapomhoz (egy Radeon 4670-est). Betettem, de a Windows kezelőfelület betöltésekor nincs kép, csak fehér alapon, szürke, függőleges, párhuzamos vonalak. Visszavittem a nagykerbe, ott tökéletes. Csak nem inkompatibilitás lenne?
Nincs valakinek ötlete?
-
Hegyirabló
veterán
Sziasztok!
Hogy lehet régi joystickot beledugványozni ebbe a lapba?
Köszi!
H.
-
Hegyirabló
veterán
Megfontolom, bár meg kell jegyeznem, hogy platformváltás előtt is ebből az elosztóból ment a konfig, és akkor nem volt ilyen gondom.
Ez a probléma csak a full főalkatrész csere (alaplap, CPU, RAM, VGA) óta áll fenn. Ma este próbálok szerezni egy tápot, a mostanit meg bedobom a szervízbe tesztelésre.
-
Hegyirabló
veterán
Nincs valakinek még mindíg semmi ötlete, mitől indul újra a gépem, ezzel a lappal? Minden előzmény, kékhalál vagy hibaüzenet nélkül, resetel, majd ismét feláll a rendszer, mint ha mi sem történt volna. Ritkán csinálja, két hét alatt 1-2 alkalommal.
Könyörgöm, segítsen valaki!!!
-
Hegyirabló
veterán
Sziasztok!
Nincs valakinek ötlete, hogy miért nem ismeri fel a lap firewire-en keresztül a digitális videókamerát?
Ponosabban Windows Movie Maker felismeri, de a Nero Vison nem.
Van valakinek ötlete?
Előre is köszi!
-
Hegyirabló
veterán
válasz
DarthRevan #997 üzenetére
Köszi!
-
Hegyirabló
veterán
válasz
Papabear195 #995 üzenetére
Izé, akkor Everest aztat írja, DIMM 1.92V, illetve Modul feszültsége SSTL 1.8.
Akkor mennyit adjak hozzá a BIOS-ban, 0.075V, vagy 0.200V-t?
-
-
Hegyirabló
veterán
válasz
Papabear195 #984 üzenetére
Na, megnézem akkor ezt. BIOS-ban, ugye? De azért ezzel ártani nem ártok a RAM-nak, illetve nem füstölhet el a nagyobb fesztől, vagy ilyesmi!?!
Köszönöm a segítséget!
-
Hegyirabló
veterán
Sziasztok!
Van ugye ez az alaplapom.
Na most a gondom az, hogy néha fogja magát, és újraindul, de teljesen rapszódikusan, valamikor netezés, valamikor Media Player használat közben. Játék közben még sosem volt. Illetve szinte mindig újraindult akkor, mikor a laptopról másoltam adatokat, LAN-on keresztül (de ilyet csak egyszer csináltam).
Mitől lehet?
- Tápom nem annyira gagyi, Chieftec 400.
- Talán az integrált háló kártya? Okozhat egy hálókártya hardverhiba újraindulást?
- Memóriákat leteszteltem, nincs gond velük.
- Vagy akár maga a lap hibás?Előre is megköszönk minden segítséget!
Hegyi
-
Hegyirabló
veterán
Sziasztok!
Most hoztam haza egy ilyen lapot, lassan be is rakom, a kérdésem az volna, melyik slotba kell rakni az 1db RAM-ot?
Illetve még az érdekelne, hogy a SATA vinyó felismertetése hasonlatos a már ismert eljátáshoz? Csak mert a lap CD-jén nem találok ehhez drivert.
Köszi!
-
Hegyirabló
veterán
Sziaszok!
Mit jelent a lap leírásában az a kifejezés, hogy up to 2 IDE devices?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Automata kávégépek
- Autós topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Motoros topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Yettel topik
- BestBuy topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest