Aktív témák
-
mikk2000
őstag
válasz
üzenetére
Ezt én is kérdezhetném, ki a fene vagy te? Mint mondottam nem szeretem ha kekeckednek velem, erre te is kezded? Vettem egy ilyen lapot, azért nézek néha-néha ide, de nem hiszem hogy ehhez bármi közöd lenne
A két általad idézettet elhiszem hogy csodálod, egyelőre nekem nincs miért, főleg hogy a velük való kommunikációból leszűrtem magamnak a szükséges tapasztalatokat.
Fehívnám szives figyelmed hogy ne offolj, ne gerjeszd tovább azt a kekeckedést amit a két illető velem szemben elkezdett, hiszen ezáltal te magad generálod fölöslegesen a problémát. DS3-al kapcsolatban viszont szívesen értekezem veled ha felmerül valami amit nem tudsz, vagy nem értessz, vagy amit én nem tudok és nem értek.
Aktív témák
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Bluetooth Mouse Slim egér
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A két általad idézettet elhiszem hogy csodálod, egyelőre nekem nincs miért, főleg hogy a velük való kommunikációból leszűrtem magamnak a szükséges tapasztalatokat.