Aktív témák
-
törölt tag
válasz
mikk2000
üzenetére
te hívod fel az én figyelmemet, és nagylelkúen felajánlod, hogy segítessz az alaplapi gondjaimmal kapcsolatban? nincs szükségem rá. kurvára nincs.
A két általam idézettet? Magyarul tanuljál meg, nem ''idézettet'', hanem ''említettet''. Továbbá itt nincs szó csodálatról, csak egyszerűen érdekes módon itt mindenki tőlük kérdez. Nemtom mér... Egyébként mutasd már meg nekem, hogy hol kezdtek el kekeckedni veled? Továbbá mit szűrtél le a velük való kommunikációból? Na halljuk, mi volt az a fenenagy probléma!
Most pedig én hívom fel a te figyelmedet arra, hogy ez a totyik minden probléma nélkül működik vagy 10000 hsz óta, mindenki segít mindenkinek, és nem szeretjük azt, aki köcsögözni jön ide. Még soha nem panaszkodott itt senki, hogy kötekednének vagy kekeckednének vele. Ez statisztikai bizonyíték arra, hogy ez a te hibád. Vagy változtatsz a hozzáállásodon, vagy eltűnsz innen. Ezt nem én mondom, ez nyílvánvaló, csak én írom le, bízva abban, hogy ha már egyszer disztingválni nem tudsz, hátha olvasni igen.
Ha meg akarsz fenyegetni, privátban tedd, azt nem adhatom közre... -
Aktív témák
- Sorozatok
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gumi és felni topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12GB / 512GB USA modell Szép állapotban!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Thermaltake VersaH17 ADATA 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3832, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest