Hirdetés

Keresés

Aktív témák

törölt tag

válasz mikk2000 #3160 üzenetére

te hívod fel az én figyelmemet, és nagylelkúen felajánlod, hogy segítessz az alaplapi gondjaimmal kapcsolatban? nincs szükségem rá. kurvára nincs.

A két általam idézettet? Magyarul tanuljál meg, nem ''idézettet'', hanem ''említettet''. Továbbá itt nincs szó csodálatról, csak egyszerűen érdekes módon itt mindenki tőlük kérdez. Nemtom mér... Egyébként mutasd már meg nekem, hogy hol kezdtek el kekeckedni veled? Továbbá mit szűrtél le a velük való kommunikációból? Na halljuk, mi volt az a fenenagy probléma!

Most pedig én hívom fel a te figyelmedet arra, hogy ez a totyik minden probléma nélkül működik vagy 10000 hsz óta, mindenki segít mindenkinek, és nem szeretjük azt, aki köcsögözni jön ide. Még soha nem panaszkodott itt senki, hogy kötekednének vagy kekeckednének vele. Ez statisztikai bizonyíték arra, hogy ez a te hibád. Vagy változtatsz a hozzáállásodon, vagy eltűnsz innen. Ezt nem én mondom, ez nyílvánvaló, csak én írom le, bízva abban, hogy ha már egyszer disztingválni nem tudsz, hátha olvasni igen.

Ha meg akarsz fenyegetni, privátban tedd, azt nem adhatom közre...

• Gorneck

legenda

válasz mikk2000 #3160 üzenetére

Épp ez az...a kommunikáció egyoldalú...mi mondunk vmit, Te elkönyveled, hogy baromság és fikázol...ellenérv, minden nélkül...pedig írásod alapján nem egy 11 éves ''takony'' vagy...

A kekeckedést meg Te kezdted/folytatod ha nem tűnt volna még fel...

Aktív témák