- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Videós, mozgóképes topik
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Androidos tablet topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Karácsonyi ajándék a párodnak? - Ezeket nézd! 🎁
Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
Nem bírom ki...
Szóval, kedves GReddy, kioktatással vádolod Gorneck23 barátunkat. Elárulok valamit. Pont a Te modorod érdes, kioktató.
Jöttél, és azzal kezdted, hogy fujj, szemét lap, ilyesmi, mert ez a véleményed. Rendben, véleményed lehet, el is fogadjuk, de attól ez a lap még nem rosz. Ha kérdező üzemmódra kapcsoltál volna, a közösség segítőkészen kezeli problémádat.
Életkorodra is kár volt hivatkoznod. 56 évemmel bizonyára én vagyok az idősebb, mégsem öcsikézlek le, nem küldelek gyufáért. És ha eddig nem tudtad volna, még a gyerekektől is lehet néha tanulni. Talán nem számtechet, de a barátkozás művészetét, egymásra odafigyelést, nem ártást.
Olyan hangnemet használj, amilyent szeretnél, hogy használjanak veled szemben.
Ha bántóak voltak soraim, bocsánatodat kérem. Ártani semmiképp nem akartam. -
Gorneck
legenda
Arra nem is gondoltál, hogy a két maxtor nem szereti egymást? Te általános felhasználásról papolsz, majd kiderül, hogy raidről van szó. A másik, mi köze ahhoz a lapnak, hogy a fos maxtor vinyák nem hajlandóak bizonyos chipekkel együttműködni. Minden 965-ös lapot uazokkal a vezérlőkkel látják el. Persze kat megfelelően.
Ajánlom a Jmicron vezérlő kipróbálását is hátha azzal ok lesz a raid.
Olcsó szerverhez ajánlom a foxconn és intel lapjait.
Az oskolát meg kijártam...jahh már 4-5öt is...az ''osztálytársam'' pedig 12 éve foglalkozik sztechnikával, ha nem több szal egedtessék meg, hogy támaszkodhassak a véleményére. Én meg 3év foglalkozom Server/Pc fronton is az IBM termékeivel...legkomolyabb Blade Centertől uccsó fos Workstation-ig meg 10 éve sztechnikával...Egyébként nem vok 23.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Dobozos Aorus B650 AORUS ELITE AX V2, újszerű, garanciával
- ASUS TUF Z790-PLUS WIFI garival, mindennel, dobozos újszerű, PCIe gen5
- Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, bontatlan - Eladó!
- Kingston FURY beast ddr4 3200mhz 64gb kit, x2 32gb
- 27% - ÚJ G.SKILL Trident Z5 RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz F5-6000J3040G32GX2-TZ5RK
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1i - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760
- OnePlus Pad Green nagy kijelzős, pehelykönnyű tablet 128 GB Wi-Fi Használt, karcmentes 3
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi