- Androidos tablet topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen asztali médialejátszót?
- Gaming notebook topik
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikk2000
őstag
válasz
Battleaxe #273 üzenetére
Ja tényleg az 55 C° netezés közben normálisnak számit?
Erre lehetetlen válaszolni, ugyanis kimaradt egy lényeges adat, nevezetesen hogy mekkora fordulat mellett van ez a hőmérséklet? Ugyanis beállíthatom én a fordulatot úgy is, hogy 60 fokig meg se mukkanjon a venti, és még se lesz sok akkor a 60 fok.
Ha te magad akarod beállítani a szabályzást a biostól függetlenül, akkor mint az előbb javasoltam másnak, gigabyte easy tune.
Ha a rendszered hűtési teljesítményét akarod megnézni/megkérdezni/hasonlítani, akkor biosban kapcsold ki a venti szabályzásokat (azaz pörögjön maxon) és úgy nézd meg hány fokos a proci üresjáratban 10 perc után, illetve terhelve maxon terhelve (mindkét magot) 10/30 perc után (70 fok felé ne nagyon menj - bár elvileg vannak védelmek a CPU-ban és a bios beállításokban is). És persze nem ártana tudni a szobád hőmérsékletét sem... mint ahogy a túlhajtások/plussz feszek/bika VGA is fűtenek...
Ja igen, kezdjük ott hogy mi az az 55 fok?Mint kiderült a GB szakemberei az újabb biosokban pontosabb CPU hőmérséklet kalkulációt vezettek be (amit itt páran vitattak mikor szóba került), ami a gyakorlatban +10 fok plusszt is eredményezhet, tehát a biosod verziószáma is fontos, vagy pedig a magok hőmérsékletét olvasod le, ezt szerintem biostól független (bár nemrég vettem a lapot és csak új biossal használtam, tehát biztosan nem tudom).
-
-
Rusher
őstag
válasz
Battleaxe #262 üzenetére
Hmm.....de miért? a hűtőn a ventillátor nem a bordákon keresztül fújja a levegőt? gondolom igen de akkor meg miért nem úgy rakod fel, hogy a ház hátulja felé fújja?
mod.: igen alapon 3Ghz-en megy ami már éppen elég is lehet asszem olyan 65K-körül van hát most azzal csináltak WR-t 666fsb
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Androidos tablet topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ford topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- PlayStation 5
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- KINGSTON FURY 64GB BEAST - DDR4 - 3200MHz - CL16 KIT - memória! - !ÖT ÉV GYÁRI GARANCIÁVAL!
- Kingston Fury Renegade rgb 32gb(2x16) KF436C16RB1AK2/32---aqua gari 2028.07.22
- SAMSUNG / SkHynix 16GB DDR5 Notebook RAM
- Asrock H110M-DVS / INTEL I5 6500/8 GB ( DDR4 ) + GF GT 630
- Asus P8H61-M LX R2.0 LGA 1155 alaplap, + Quad Core i5-2500 CPU
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó karcmentes Honor 20e 4/64GB / kék / 12 hó jótállással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest