Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsekó
addikt
válasz
detroitrw #3384 üzenetére
Nekem fix 400-on van az fsb. 3200MHz bőven elég a procinak, mi a ráknak húzzam tovább... És a 400-as fsb-t mindegyik bios vitte. Közben frissítettem F13-ra, sok különbség nincsen csak a dátum. Megvárom mi lesz majd a 14-essel. Esetleg újabb CPU-k kerülnek majd bele, ami azért örvendetes lenne.
-
Dzsekó
addikt
válasz
detroitrw #3382 üzenetére
Csak annyi van kint, hogy beta bios.
De az F13q-nál is beta bios volt írva, meg, hogy nem hivatalos 45nm támogatás.
Sajnos F10-el sok gondom volt, mert fagyott össze vissza meg megállt bootnál a cd/dvd-nél és resetelni kellett. F13q-val ilyen még nem volt. Ja és a procim E6420-as, és ugye F11-től támogatja hivatalosan a bios az E6420-at.Akkor lehet, hogy felteszem a végleges F13-at.
Azért kezdtem nézegetni a biosokat, mert szeretnék 45nm-es procit venni.
-
tlac
nagyúr
-
detroitrw
addikt
válasz
detroitrw #2483 üzenetére
na a f13O bios elég jó tuning szempotjából:
- benyelte egyből a 480-at gond nélkül /1.3625, +0.1 mch, fsb/ (elötte nekem ilyet csak adat EE-el lehetett/
- cpu-z 1.36-ot ír a V-ra orthos alatt 1.312-1.328 között ingázik /szal alig van drop/
- 490-en kicsit csontra fagyott a cucc de resetelve a gépet 2* saját újraindítás után default-olta a beállítást /ez nekem f10-el insert nyomogatással sikerült csak, újabb pirospont/, és a fagyás nem elképzelhetetlen hogy a ram miattlehet holnap nekifekszek egy kis finomhangolásnak
pusztán a cpu venti hangja miatt nem tartom megkár ....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 10 részletre elérhető BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest