Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
Azért mert azzal egy helyi bazáros jóvoltából másodszor lettem átejtve... Nem működik. El sem indul. Nameg ha már van egy stabil lapom, nincs az az isten, hogy cseréljek.
Igen olvastam a tesztet, és nagyvonalakban ki is hajtja a VGA-t, csak ha a későbbiekben szeretnék nagyobbat, oda elkél egy 8000-es...
A tuning-lehetőségek korlátozottak. Ha nagyon tekergetném és centizném, akkor még +100,200,hz menne. Hacsak nincs valami rejtett tartalék, amit egy véletlen opció átállítással előhívok
Hozzáteszem, hogy feszt nem emeltem. Memória kap 2,1-et és minden más alap. Nem szeretek feszt emelni.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- TP-LINK routerek
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- BestBuy topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Szólánc.
- E-roller topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3357
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest