- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- RAM topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiMedia lejátszók
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoltee10
addikt
Sajnálom, hogy ezt kell mondanom, DE: SOHA többé nem veszek abit alaplapot. SOHA. Az nf7 sem volt egy szuper lap, semmit nem adnak hozzá, gyenge minőségű alkatrészekből van összerakva, és kész. Neked jól megy, örülök neki. tényleg. Én is kipróbáltam az nf7-s lapot, de összességében csalódtam benne. Nem adnak hozzá semmit, két kábelt, cd-t, könyvet, usb kivezetést.
nem megy rá a 7000 zalman normálisan. fele rossz, amit eladnak. Eddig is paráztam az abit lapoktól, de most betelt a pohár. most vettem ic7-t, és egy napot sem ment. meghalt. volt nekem sa6, st6, nf7, ic7. ennyi bőven elég volt az abit lapoktól. az nf7 nem halt meg, az összes többi igen. de az nf7-nek se adok pár hónapnál többet. Valaki azt mondta, hogy ha levetkőzöm az abit fóbiát, teljesen normális ember leszek. hát, megpróáltam. megint megszívtam. ennyi elég volt. abitot soha többé.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Emlékezetes gamer élmény, amit megvásárolhatsz VAGY akár ki is bérelhetsz! Akár rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest