Új hozzászólás Aktív témák
-
morfajet
csendes tag
Üdv minden kedves fórumozónak!
Kbmájusban szeretnék egy zsír új,elég korrekt konfigot összeállítani magamnak..Mivel eleddigf is elég sok topicot olvastam itt a ph-n,és segítőkész embereket láttam,ösztönzött ez engem,hogy kikérjem a véleményeteket..
Teljesen tanácstalan vagyok a mostani alaplap,proci kérdésben..Nem tudom,mennyire lesz érdemes április környékén alaplapot venni.AMD fan lévén,biztos,hogy athlon64-em lesz,csak azt nem t'om,hogy milyen ,melyik típust,mennyre lehet húzni,hol érdemes venni,boltban,vagy tuti biztos tuningoltat magánkézből,ami ki van próbálva,így nem vennék zsákbamacskát.A 2800,as,vagy a 3000-es érné meg jobban,most egyelőre drágák (szvsz),ennél gyorsabbra nem ruháznék be..754-est,vagy 939 est érdemes vennem?Mi a különbség a kettő közt?Így hát ez az alaplap tokozását is befolyásolja,tudom,de közepes,léghűtéses,(Zalmann) megoldásra,melyik alaplapmárkát ajánlanátok azért a mostaniak közül,mert ezeknek is lejjebb megy majd az áruk addigra remélem..Gigabyte,asus (úgy tudom,elég drága)msi,epox?Mennyire kéne figyelembe vennem azt,hogy PCi expresses legyen,vagy jó lesz még pár évig az AGP 8X-os is?Ennek ellenére érdemes az előbbibe fektetnem a pénzem?Közepes tuningra gondoltam,tehát semmi vízhűtés,emiatt a corefesznek sem kell az egekbe szökniük..Valszeg lesz benn egy dvd író, SATA-s vinyó,semmi extra...Jut eszembe a DVD íróval lehet CD-t is írni?
Bocs ha túl lamernek tűnök,de még csakkezdővagyok a témában..
Ja,az új X800 XT AGP-s,vagy PCI-E-s ? -
Monya78
veterán
Gigabyte alaplapok senzorai jól mérnek??? 10 fokkal többet mutat mint a régi alaplapom...
-
Monya78
veterán
A CPU Fan nevezetű progit valaki tudja használni gigabyte alaplapnál???
Mert Én még nem jöttem rá, hogy lehet benne ventillátor fordulatszámot csökkenteni... -
hcstuning
tag
Nem én választottam ahogyan az alaplapot sem. Egyedül a deszkát, meg a RAM-ot adtam meg a pasinak mármint, hogy milyen legyen. A RAM-t azt vette amit mondtam. A VGA kártyának nem tudom miért ezt az alapot rakta bele, mert azért szerintem a többi harver egészen jó! Csak a videokari rontja az összképet
. Mind1 ez van.Üdv: hcstuning
-
hcstuning
tag
Megvan a gépem. A konfig alattam látható.
-
hcstuning
tag
válasz
Alvin_ti4200 #167 üzenetére
25-30 rugó körül szerintem.
-
hcstuning
tag
Mármint régebben írtam az alaplap típusát, és ahoz kérek tanácsot.
-
hcstuning
tag
A venti nem tudom, hogy milyen de a bordák elég nagyok. Na mindegy. A topic egyébként a Gigabyte alaplapokról szól az AMD jóvoltából. Milyen videokártyát ajánlotok bele(hogy legyen topichoz illő kérdés)?
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
hcstuning #162 üzenetére
Nem olvastam a topikot, milyen ventiről van szó? Amúgy nekem nyitva van, de nincs benne rendszerhűtő, szóval szellőzés attól még nem nagyon van, de legalább hűvösebb egy picit. Így megy a gép a TT V9 CM-mel 1800 rpm-en 44/49-en(System/CPU), teljese terhelésnél ez felkúszik 49/54-re.
-
hcstuning
tag
Helóka. Elvileg már tegnap lett volna gépem, ha hozzák, de ma is csak reménykedni tudok. Úgy látom megcsappant ennek a topicnak a nézettsége, talán azért, mert nincs aktuális kérdés? na jó akkor itt van egy: szerintetek alaphelyzetben a mostani gépem egy olyan tíz percnyi járás után 47fokos!nem semmi. ötletek?
-
hcstuning
tag
Hi! Na végre lesz új gépem. A Gigabyte alaplapra lesz! Nem kell szenvednem ezzel a régivel, hogy mikor szándékozik elindítani egy játékot meg ilyesmik. Ha meglesz szólok. Kb. ehy hét, mert most sulinet miatt üres minden
. A további konfig.ot majd, ha meglesz. Üdv: hcstuning
-
HiperG
addikt
válasz
GigabyteFan #159 üzenetére
Konkrétan USA-ra és NY-Európára gondoltam
-
hcstuning
tag
Bocs megint nem ide akartam írni
-
hcstuning
tag
Bocs elírtam: Underground és nem 35 hanem átlagba 28 az alaplap.
-
hcstuning
tag
Köszönöm a hozzászólásokat mely tulajdonképpeni teljes káosz volt. Amiért indult a topic arról nem nagyon volt szó, de azért nem volt kihagyva. Úgy gondolom az ilyen nézeteltéréseket nem itt kéne megbeszélni.
Na mind1.
-
HiperG
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #149 üzenetére
Túl sok a szerintetek véletlen vagy emberi hülyeség/tudatlanság következménye
-
Viktor77
titán
válasz
Alvin_ti4200 #153 üzenetére
Így van, én is ezt mondom.
-
Alvin_ti4200
félisten
Na jó, részemről ma estére a téma lezárva, a topik indítójának üzenem: Gigabyte 7N400-Pro2. Köszöntem
-
Viktor77
titán
válasz
Alvin_ti4200 #151 üzenetére
Ha tudnád mit kibírt már ez a lap, nem kérdeznél ilyet.
-
Viktor77
titán
válasz
Alvin_ti4200 #144 üzenetére
Minek?
Jobb? Nem.
Stabilabb? Nem.
Jobban bírja a tuningot? Nem.
Olcsóbb? Nem(a kiegészítőket hagyjuk, én nem ezek alapján veszek valamit).
Akkor? -
HiperG
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #140 üzenetére
Olyan országokba is fogy az abit ahol pénz nem gond
-
Viktor77
titán
válasz
OFF
Hopp, hopp. Most nézem, megint ti4200 a neved. Miért?
ON
[Szerkesztve] -
Viktor77
titán
válasz
Érdekes, én valamennyire értek hozzá, mégis Abitot vettem.
-
-
Esmein
nagyúr
ecsre ? érdekes lenne, ha igy lenne az ecsnek is lenne igényes tuning vagy akármilyen okból nevezetes lapja.
-
Viktor77
titán
Na, részemről zárom a vitát, sztem nincs értelme. Arról nem is beszélve, hogy a topicindító ebből nem fogja tudni eldönteni mit vegyen.
Sztem vegyen Gigabyte-ot, csak aztán ne itt nyavajogjon ha valami nem okés. -
GigabyteFan
aktív tag
válasz
GigabyteFan #134 üzenetére
az abit egy kis sufni cimkéző cég aki az ecs alaplapokra nyomja a cimkéjét ...
-
Viktor77
titán
válasz
GigabyteFan #133 üzenetére
Rosszul....
-
Viktor77
titán
válasz
GigabyteFan #129 üzenetére
Neeem, te vagy okos!
-
HiperG
addikt
De processzor itt nem vitatkozom
Azt itt: http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=29973
(csakhogy villoghassak mennyire átlátom némelyekkel ellentétben a PC piacot)
-
Viktor77
titán
válasz
GigabyteFan #124 üzenetére
És mégis, a Gigabyte szeretne csak feleannyi lapot eladni mint az ABIT. Ez egyre érdekesebb.
-
HiperG
addikt
válasz
GigabyteFan #124 üzenetére
Nem tudtam nem elolvasni
Deha abitos gépet rakok össze akkor az általam összeállítot gépet is szarnak nevezed -
HiperG
addikt
válasz
GigabyteFan #120 üzenetére
Vannak dolgok amig tullépnek a szerencse határán..
Ne keress összesküvés elméleteket csak lásd az igazságot és ami mögötte van...e z a mottóm -
HiperG
addikt
válasz
GigabyteFan #118 üzenetére
Monnyuk van olyan is aki -X es Asus lapokat is foggal körömmel védi: Kirbly
-
HiperG
addikt
válasz
GigabyteFan #115 üzenetére
Ezzel megint a lelkembe tapostál.. tudod te azon kevés emberek közé tartozol aki kétségbe vonja azt hogy az általam összeállított gépek yók
-
HiperG
addikt
válasz
GigabyteFan #106 üzenetére
Én pl. asussal is szívtam bár az -X volt azt ugye teis elismered hogy -X es lapok télleg nagyon szarok...
DFI szerintem nagyon yó csak drága..
Láttad pl. az nForce2-es alaplapjuknak az új B-s változatát (ld. hardocp) nagyon yó
Gb is jólehet csak nincs okom arra hogy inkább azt válasszom ez helyett szal mind1 -
GigabyteFan
aktív tag
ASUS : tényleg jók
ABit: mióta az ECS csinálja KAKA
DFI: jó erős másodvonalas gyártó, és nem is rossz
MSI: nagy marketing szar alaplapok abit közeli halálozás sokkal drágábban
Gigabyte: az ASUS mellet az egyetlen valamire való gyártó
szóval
1 vonal:ASUS és Gigabyte
2 vonal DFI, Epox, Chaintech
ennyi -
zsoltee10
addikt
nem flémelni gyerekek! megyek aludni, addig ne essetek egymásnak!
kimondom a végső szót, szerintem Asus a7n8x. -
HiperG
addikt
válasz
GigabyteFan #97 üzenetére
Tudod qrvára felb*sz hogy megkérdezik bárhol milyen alaplapot vegyek és én bemegyek szerényen abitot ajánlani és ugye megjelensz és fennhangon terjeszted az nem úgy van... ezzel engem égetve...
Nekem nemkell elmondanom mit gondolsz aitról mert tudom... De pl. láthattad A64-es alaplap tesztet abban pl. az Abit lapja a legjobban felszereltebb az összes közül.. -
HiperG
addikt
válasz
GigabyteFan #88 üzenetére
Mint mondtam hacsak ezt tudod ismételgetni mint a papagáj akkor inkább ne terjezd az igét, fogd be a csőrödet...
-
zsoltee10
addikt
válasz
GigabyteFan #84 üzenetére
nagyjából én is ezt mondom. ismerek olyan kiskert, ahol nem hajlandók abit lapot hozni, ecs még listán sincs. tömegével raknak viszont össze soltek lappal szerelt amd-s gépeket. és a statisztika nagyon kedvező. átlag 20-25 gépből 1, amivel gond van.
-
HiperG
addikt
válasz
Lásd #79...
Mondhattok akármit ... amig olyan gépet nem rakok össze ami elromlik addig továbbra is bátran ajánlom mindenkinek...
Mert eddig csak elismerést kelett nyugtáznom gép összeállítási tudásomat illetően -
Alvin_ti4200
félisten
válasz
Így van, Gigabyte rullz
Főleg a 7VAX
-
Esmein
nagyúr
válasz
Ecsekkel nem szokott baj lenni úgyhallottam.
-
HiperG
addikt
-
GigabyteFan
aktív tag
én nem saját, hanem boltos ismerősöktől hallotakra alapozok! nem egy két gépösszerakásra mint Te... szóval szerintem én nagyobb átlagot látok mint te..
egyre több boltos hagyja abba az abit/ecs lapok forgalmazását.. mert nemcsak az a baj, hogy szívnak vele .. de lejáratják magukat is ha olyan gépeket adnak el amik .. sorra bedöglenek... -
Esmein
nagyúr
Én is csak szivtam nf7-el még de ez a mostani kv7 naon bejött, ez jól össze van gányva. Tetszik.
-
zsoltee10
addikt
-
zsoltee10
addikt
nem a kondikra gondoltam, azok jók, tanult az abit a múltbéli problémákról. csak valahogy látok némi összefüggést az alkarészek minőségi különbsége, és az alaplapok meghibásodási aránya között. de lehet, hogy csak én gondolom így, és teljesen véletlen, hogy míg nf7-ből 10ből 3-4 rossz, addig a7n8xből 1-2. de mind1. nem vitázok senkivel. vegyetek abitot, én csak szívtam velük, pedig nem egy volt.
-
HiperG
addikt
válasz
zsoltee10 #77 üzenetére
Van egy ismerősöm pc boltban dolgozik...
Aztmondta a legtöbb Abit azér megy tönkre mert a dicső magyar polgár kikapcsolja a gépet (vagy reseteli stb) miközben menti a biost..
Ha nemis erről van szó akkor is ált bios problémákról vna szó az illető azt magyarázta hogy valahogy az Abit bios chipjei érzékenyebbbek monnyuk ez elég szalacsi magyarázatnak tűnik -
Esmein
nagyúr
abit kv7-en rubycon kondik vannak. Feltételezem azok azért jobbacskák.
-
zsoltee10
addikt
nem akarok belemenni vitába, mert értelme nincs, csak magyarázd meg nekem, hogy miért van jóval több rossz nf7, mint a7n8x? chaintechet az ide kábel miatt említettem, nem a hűtés miatt. a kormányom pedig Microsoft sidewinder ffb, ami 3 éves, az első generáció, nem sokkal azután vettem, hogy megjelent, és akkor még nem volt menő az usb.
-
HiperG
addikt
Nagyon izetlen dolognak tartom ha ilyen ''Minőségibb anyagból gyárcsák'' style beszólásokkal tiltakoznak az Abit ellen...
Tiszta 2 évvel ezelőtti AMD szidási stílus ez -
HiperG
addikt
válasz
zsoltee10 #74 üzenetére
Chaintech no ahoz még milyen hangos chipset hűtő van....
Amúgy hgoyhogy gameport kell a legtöbb cuccos mint usb-s...
Asuson van passzív hűtés ja de engem nemizgat 1k és van még jobb hűtésem (47-es Zalman) mint ami az Asuson van..
Dual lan nemkell ez az egy is csak adsl miatt kell...
Minőségi alkatrészekről annyit hogy kétségbe vonom hogy tudod pontosan hogy zajlik a gyártás... -
zsoltee10
addikt
hengerelt ide kábel van a chaintechhez is. gameport kell a kormányomhoz.
asuson érdekes van normális hűtés. meg dual lan. aztán mennyivel drágább? 4e? és köztudottan jobb minőségű alkatrészekből van összerakva, kint az abit nf7-s. de mindenki azt vesz, amit akar, csak elmondtam a véleményem, a flém távol áll tőlem, és nem akartam senki lelkébe gázolni.
ja, és rámegy minden gond nélkül a 7000 zalman. -
Esmein
nagyúr
Én se akarok soha többet abit lapot venni. Inkább azt akarom hogy a mostani ami véletlen jó ne romoljon el és ne kelljen ujat venni
-
HiperG
addikt
válasz
GigabyteFan #62 üzenetére
Mint mondtam sok embernek raktam már össze abit alaplapos gépet és mindnek hibátlanul műxik...
Ne azokra a szerencsétlenül járt embereket vedd alapul akik nagy hangot adtak tapasztalataiknak... -
zsoltee10
addikt
Sajnálom, hogy ezt kell mondanom, DE: SOHA többé nem veszek abit alaplapot. SOHA. Az nf7 sem volt egy szuper lap, semmit nem adnak hozzá, gyenge minőségű alkatrészekből van összerakva, és kész. Neked jól megy, örülök neki. tényleg. Én is kipróbáltam az nf7-s lapot, de összességében csalódtam benne. Nem adnak hozzá semmit, két kábelt, cd-t, könyvet, usb kivezetést.
nem megy rá a 7000 zalman normálisan. fele rossz, amit eladnak. Eddig is paráztam az abit lapoktól, de most betelt a pohár. most vettem ic7-t, és egy napot sem ment. meghalt. volt nekem sa6, st6, nf7, ic7. ennyi bőven elég volt az abit lapoktól. az nf7 nem halt meg, az összes többi igen. de az nf7-nek se adok pár hónapnál többet. Valaki azt mondta, hogy ha levetkőzöm az abit fóbiát, teljesen normális ember leszek. hát, megpróáltam. megint megszívtam. ennyi elég volt. abitot soha többé.
-
Esmein
nagyúr
Nekem szokott oan lenni, hogy felrakom 200*12-re meg 1.9 voltra, aszondom ez megastabil es meg csak nem is postol
nem mindig az van amit en akarok sajna.
-
S0LaRiaN
csendes tag
azaz esm jolbekavartad ;))
-
Esmein
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200 #58 üzenetére
viz és léghűtés közt csak a hőmérsékletkülönbség van nem ? Nemtom, sztem 50-55 fok tökéletes neki.
-
Alvin_ti4200
félisten
-
Esmein
nagyúr
jameg 8 hónap múlva nekem bartonom lesz vizhűtéssel
-
Esmein
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200 #55 üzenetére
belül fog meghalni a procin belül ?
azt én értem, de a feszültség csak hűtés kérdése. 1.6 volt vagy 1.9 sztem rohadt mindegy egy processzor számára, a hőtől sokkal hamarabb meghalnak a procik. -
Esmein
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200 #41 üzenetére
55 fokos full terhelésen nem aggódom, hogy 8 hónap múlva gallyrahajtódik a procim.
-
HiperG
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #51 üzenetére
Akinek nem az meg úgy járt ahogy
-
HiperG
addikt
És senki ne merje a szavamat se kétségbe vonni mert arra qrva mérges tudok lenni...
Márpedig ha aszondom hogy ez a konfig (tehát az alaplap) betonstabil akkor az az és kész -
HiperG
addikt
Senki ne merje szidni az alaplapomat
-
hcstuning
tag
)bocs: nem nagyon akarok tuningolni, nem biztos, hogy lesz és nem biztos, hogy az lesz amit én választottam. csak, hogy egyértelmű legyen)
-
hcstuning
tag
Hi! Szóval a gigabyte betonstabil. Nagyon nem akarok tuningolni (illetve nem zárom ki
) tehát az jó lesz. Mondom, karácsonyra kérem ergo nem teljesen biztos, hogy meglesz illetve az lesz meg amit én akarok
.De hát reménykedem.
-
S0LaRiaN
csendes tag
nem egy kategoria?! WTF? megorjultel?
talan 1 hete vettem egy NF7-S et, _SEMMI_ bajom nincs vele, BETONstabil siman viszi a kis duronom 2.2gigan (220 10x) kialakitasa teljesen korrekt a bios atlathato ES IRTOJO TUNINGLEHETOSEGEK, kell ennel tobb? -
Esmein
nagyúr
1.9 volton hajtom a procim és nem tűnt fel hogy a léghűtés kevés volna. nekem a gigabyte tuninglehetőségei szegényesek.
-
Kirbly
aktív tag
válasz
Alvin_ti4200 #17 üzenetére
egyetertunk
-
GigabyteFan
aktív tag
a Gigabyte 7N400PRO2 egy IDE RAID-es alaplap ! mig az abit/ecs NF-oS egy sima amd-s alaplap nem egy kategória a kettő sem tudásban sem minőségben !!!! ha lehet egy ecs terméket ne hasonlíts egy Gigabyte-hoz...
amiről nem tudsz, amihez nem értesz, arról inkább ne alkoss véleményt !! köszi
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
Ez mind igaz. De akkor is inkább egy 50-50 nf7-s mint másfélszer annyiért eny kevesebbet tudó giga.
-
Küki
csendes tag
Kedves Esmein! Hogy lehetséges az, hogy Te nyitottál egy topikot ''Döglött NF7 meg a Mistral'' címen és leírtad mennyit szívtál az Abittal és azt írod most, hogy az nf7-s garantáltan jobb mint a giga 7n400pro2? Ha működne és még stabil is lenne biztos igazad volna, dehát kinek van idege hozzá, hogy ezt kivárja? Mert hát neked sem volt!
-
Asusfan
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #25 üzenetére
TE EGOISTA vagy .
-
Esmein
nagyúr
válasz
hcstuning #31 üzenetére
Ha veszel egy pro2-est, ami totál fullos, lesz egy betonstabil, gyors deszkád. Nem lesz vele sose fagyás vagy valami egyéb gubanc, de azért mert nem tuninglap. Nincs lehetőség olyan extrém dolgokra mint pl abit kv7-nél vcore 1.1-2.325. Gigabytenál 5% 7,5% 10% helló. Néhány érdekes hülyeség van még amit nem értek meg mint pl a ctrl+f1 ha a finomhangolást nézed a biosban. Sztem nézegess meg egy két epox lapot is. 8rda3+ mondjuk.
-
hcstuning
tag
Én még nem próbáltam Gigabyte alaplapot. Ezért most egy kicsit tojok tőle, de mivel sokmindenki jókat ír róla ezért nem olyan erős a kétely bennem, hogy rossz vétel lesz. Az NF-7ről többet hallottam, vegyesen rossz és jó híreket. Mivel karácsonyra lesz a ''deszka'' ezért szerintem már úgy kedd körül már a Gigabytetal tudok a prohardveren fórumozni.
-
HiperG
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #23 üzenetére
Tévedni emberi dolog
-
Esmein
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200 #27 üzenetére
Ha halott hát halott, csak 3 hetet buktam miattuk, de most már le van tojva. Nagyon zsirul megy a durci !
-
Esmein
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200 #25 üzenetére
Mosmé, a 3. abit tök szuperul megy és nem hagyta magát kigyakni azóta se, pedig igyekszem
-
Asusfan
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #23 üzenetére
Kt600-asból nyilvánvaló epox.Jsh és még szerintetek mi?
-
Esmein
nagyúr
válasz
7vt600. nézd meg mi van rajta 20 k ért. kv7 nézd meg mi van rajta 20 k ért. elég egyértelmű és eddig fagyasztanom sem sikerült, igaz 179*12-n járatom csak a duront benne.
-
Savanya
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #20 üzenetére
Realtek 650 .Sajnos nem MCP-T a déli hid .Bár gondom nincs vele DVD és játékok alatt rendesen szól .
-
Savanya
addikt
Gigabyte 7N400 PRO2-m van .Nekem nagyon bejött .Rendkivül stabil és tuning terén sincs mit szégyelnie .Ez tényleg egy full extrás lap. Az ABIT egy olcsóbb kategóriába tartózik (minőség terén is) .
-
Asusfan
őstag
válasz
Jhó szvsz te Abit antifan vagy.
-
Küki
csendes tag
Én nem gondolom, hogy drága lenne egy nforce2-es lap(7n400e-l) bruttó 20400-ért, vagy egy fullos amd-s lap (7n400pro2) bruttó 35600-ért, 3 év garanciával!
-
batya
csendes tag
A VIA kt 400-asok nagyon rendben vannak.
stabil, gyors ...STABIL. korrekt -
Küki
csendes tag
A 7N400E-L HASONLÓ A 7N400 PRO2-HÖZ, CSAK AZ UTOBBI EGY KICSIT TÖBBET TUD: SATA, 1394, RAID, DUAL CH., GIGABIT LAN.
MIND A KETTŐ NAGYON MEGBÍZHATÓ STABIL LAP, MINT AHOGY A GIGABYTE-OK ÁLLTALÁBAN.;b -
hcstuning
tag
Nem, csak sima 400 elvileg.
-
hcstuning
tag
Hi! Melyik a jobb chipset nVidia nForce2 vagy nVidia nForce2 400?
-
Esmein
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200 #5 üzenetére
Nagyon igaz. kv7 befigyel, most próbálom rávenni arra amit a gigabyte tudott.
-
Alvin_ti4200
félisten
-
nygma
addikt
7n400e/l/l1
teljesen korrektek. a 400e single channel. nekem elsőre működött -
Esmein
nagyúr
ga 7vt600-ról azt mndhatom hogy vegyél inkább valami mást, vagy nforcest.
-
Csiki
csendes tag
AMD fronton kettőről tudok véleményt mondani:
GA-7VAXP : nem mai darab, 6 hónapot húzott le nálam, egyetlen fagyás, vagy hiba nélkül! Proci: 1700+ tuning: 2100+ Nagyon ment, de tényleg. VIA KT400 Chipset, 6 USB2.0 + FW+Raid. Negatívum: az SBLive! kártyám iszonyúan torzított, buherálni meg szoftverből nem akartam, tehát elő az alaplapi 5.1-el. Azzal meg minden 5.1-ben szólt. Egyszóval tuti. Árára nem emlékszem.
GA-7N400Pro2 (Speckók: l. előbb, csak Nforce2Ultra chipset + SATA; + DCDDR): Itt jött a hülyeség: jól működő rendszerhez minek nyúlni?! Erre cseréltem le, következett egy hét szervízperiódus, hordozhatóvá vált, és egyszer csak berágtam. Olyan szinten, hogy visszatértem némi pénzmag feláldozásával (éppen jó passzban voltam) az Intelhez. Ez a Mob a szervízben lévő memóriák közül egyikkel sem működött, csak a vérnyomásom emelésében játszott szerepet, ergo kevesebb kávé reggel, délben, stb.
Ha éppen egy erősebb pillanatában működött, úgy 10-15 percet, akkor teljesítménye felért a jelenlegi i875P-s GA-8IK1100+2.6Ghz HT kombó teljesítményével, ami hihetetlen, de nekem ez jött le! Nem a szintetikus, meg ilyen-olyan tesztekre gondolok, de pl. az egyidejű CD-írás, film másolás, internet, mp3, töredezettségmentesítés munkamenetben semmivel sem maradt le a jelenlegitől. Sőt.
Ha van még kérdés, megpróbálok válaszolni. Segítettem? -
hcstuning
tag
Hi! Aki tud az írhat ide tapasztalatokat a témához híven. Most készülök alaplapot venni: lehet, hogy Gigabyte-ot.(ki hitte volna?!)Tehát teszteredmények, vélemyének, hírek...meg miegymás.Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Elemlámpa, zseblámpa
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CPU léghűtés kibeszélő
- RAM topik
- Android szakmai topik
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest