Hirdetés
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Házimozi belépő szinten
- Milyen házat vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen széket vegyek?
- Plexi topic
- Autós kamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csiki
csendes tag
AMD fronton kettőről tudok véleményt mondani:
GA-7VAXP : nem mai darab, 6 hónapot húzott le nálam, egyetlen fagyás, vagy hiba nélkül! Proci: 1700+ tuning: 2100+ Nagyon ment, de tényleg. VIA KT400 Chipset, 6 USB2.0 + FW+Raid. Negatívum: az SBLive! kártyám iszonyúan torzított, buherálni meg szoftverből nem akartam, tehát elő az alaplapi 5.1-el. Azzal meg minden 5.1-ben szólt. Egyszóval tuti. Árára nem emlékszem.
GA-7N400Pro2 (Speckók: l. előbb, csak Nforce2Ultra chipset + SATA; + DCDDR): Itt jött a hülyeség: jól működő rendszerhez minek nyúlni?! Erre cseréltem le, következett egy hét szervízperiódus, hordozhatóvá vált, és egyszer csak berágtam. Olyan szinten, hogy visszatértem némi pénzmag feláldozásával (éppen jó passzban voltam) az Intelhez. Ez a Mob a szervízben lévő memóriák közül egyikkel sem működött, csak a vérnyomásom emelésében játszott szerepet, ergo kevesebb kávé reggel, délben, stb.
Ha éppen egy erősebb pillanatában működött, úgy 10-15 percet, akkor teljesítménye felért a jelenlegi i875P-s GA-8IK1100+2.6Ghz HT kombó teljesítményével, ami hihetetlen, de nekem ez jött le! Nem a szintetikus, meg ilyen-olyan tesztekre gondolok, de pl. az egyidejű CD-írás, film másolás, internet, mp3, töredezettségmentesítés munkamenetben semmivel sem maradt le a jelenlegitől. Sőt.
Ha van még kérdés, megpróbálok válaszolni. Segítettem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung kuponkunyeráló
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- PlayStation 5
- Elektromos cigaretta 🔞
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H110M i5 6600K 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus 400W
- Arany János - Kapcsos könyv
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest