- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sellerbuyer: Egy teljesen új platformot kapunk! Új korszak kezdődik?
- intecpc: Hogyan készítsük fel a számítógépünket a Windows 11-re? – Lépésről lépésre
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pilot
tag
UP!
-
Pilot
tag
UP!
-
Pilot
tag
Na, szal vettem egy ilyen csodát. Ez az első Gigabyte cuccom és biza nagyon meglepődtem, pedig inteligens lapként reklámozzák.
1. Úgy gondoltam, hogy már évek óta teljesen alap dolog a over/down clocking. Sajna ez a BIOS semmilyen lehetőséget nem biztosított. Autómatikusan felismeri a procit, meg a memót oszt végül is működik, de piszkálni legfeljebb a memó frekit engedi.
Én viszont a procit szeretném visszaszabályozni, egyenlőre nem kell a 3,2 GHz, na meg a meleg se. Ez lenne az első dolog, amiben a segítségeteket kérném. Van ugyan frissebb Bios, de valszeg az nem fog segíteni, mert az az újabb procikra készíti csak fel a lapot.
2. Érdekes hőmérsékleti adatokat mér a Bios: proci alapon:68 fok, intenzív használat után 80 fölé is megy.
A borda rendesen felfekszik, és nem is nagyon meleg, valójábvan normális.
A lap progija szerint -EasyTune5-viszont kb 12-15 fokkal hűvösebb a proci.
Szerintetek? Megkérdezem a gyártót is, de nekik 15-20 napig tart válaszolni, ugyhogy...
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap eladó /Garanciás/
- G.Skill Trident Z5 DDR5 6000 MHz 2x16 GB RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3445, 97% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3366
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3125, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest