- Milyen egeret válasszak?
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Kompakt vízhűtés
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pilot
tag
UP!
-
Pilot
tag
UP!
-
Pilot
tag
Na, szal vettem egy ilyen csodát. Ez az első Gigabyte cuccom és biza nagyon meglepődtem, pedig inteligens lapként reklámozzák.
1. Úgy gondoltam, hogy már évek óta teljesen alap dolog a over/down clocking. Sajna ez a BIOS semmilyen lehetőséget nem biztosított. Autómatikusan felismeri a procit, meg a memót oszt végül is működik, de piszkálni legfeljebb a memó frekit engedi.
Én viszont a procit szeretném visszaszabályozni, egyenlőre nem kell a 3,2 GHz, na meg a meleg se. Ez lenne az első dolog, amiben a segítségeteket kérném. Van ugyan frissebb Bios, de valszeg az nem fog segíteni, mert az az újabb procikra készíti csak fel a lapot.
2. Érdekes hőmérsékleti adatokat mér a Bios: proci alapon:68 fok, intenzív használat után 80 fölé is megy.
A borda rendesen felfekszik, és nem is nagyon meleg, valójábvan normális.
A lap progija szerint -EasyTune5-viszont kb 12-15 fokkal hűvösebb a proci.
Szerintetek? Megkérdezem a gyártót is, de nekik 15-20 napig tart válaszolni, ugyhogy...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest