- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- SSD kibeszélő
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen asztali médialejátszót?
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- Notebook hibák
Új hozzászólás Aktív témák
-
C. s.
addikt
Köszi, ezt már telepítettem korábban, azt hiszem, épp Te ajánlottad, meg adtál egy linket egy részletes használati útmutatóval, az is remek volt, úgy emlékszem, Te írtad.
Régen volt.
Csak még mindig nem találom azt a lehetőséget, hogy a Macrium saját magából egy pendrájvra való iso fájlt csináljon, ne egy bootolható pent. Odáig eljutottam, hogy egy bootolható penem van, de multibootosat szeretnék, azt meg én csak egy másik programmal tudom megcsinálni, amihez iso kell. Ha magában csak ez van a penen, emellé már nem tudom odarakni a többit. Biztos van rá mód, de alig értek hozzá, csak a kályhától tudok elindulni.
Úgy kezdtem, hogy "Create bootable rescue media". Jött a varázsló, és végigvitt. Ott kerülte el valami a figyelmem? Kapásból kiírta a pendrájvra, nem "isózott".
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- EAFC 25
- Gaming notebook topik
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen NAS-t vegyek?
- SSD kibeszélő
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- LEGO klub
- Büszke apukák és anyukák topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest