Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Fáraó

őstag

Tegnap este ezt is végigvittem. Összességében nagyon jó volt, könnyebb mint az első rész! Aki szereti az FPS-t vagy a taktikai FPS-t az feltétlenül vegye meg! Az első részt is! :D Absz megéri az árát!
    Egy-két észrevétel:
    - A Hacienda-s pálya nagyon szép, könnyű és telitalálat volt! :R
    - Az MI szinte ua mint az első részben, de kis odafigyeléssel el lehet kerülni a "gyilkos" helyzeteket. Pl. nem igazán éri meg a társaknak a fegyverre GL-t szerelni, mert minket is megtisztelnek egy-két gránáttal. Illetve ha a tank lövi az ellent -vagy az ellenek arra tartanak- akkor ne legyünk az ellen kb. 20 méteres sugarába, mert a tank szívfájdalom nélkül leszed minket is a "pontos" lövései miatt -hogy ennyire szórjon azt nem hiszem el :(( .
    - Gátas pálya: egyszerűen megoldható. Mitchel és még vki vigyen 1-1 db Zeus-t. Ahova letesszük az EMP-t, oda campeljünk be az alsó szintre, szépen egyenként elosztva az embereinket. Miután elindult a "buli", kezdjük el leszedni az ellen katonáit az ajtón kilesve ill. a felső szint felhasználásával. Segítségképpen ellenőrizzük eredményességünket a sateilte képével. Majd az egyik helit leszedjük mi, ezután a Zeus-os társat kiküldjük (Move) az ajtó elé kicsivel, aztán megmutatjuk neki a célt -akár távcsőn keresztül is- és közben kiadjuk rá az Attack parancsot.
    - Utolsó pálya: itt elszállt az agyam. :(( Amint megtörtént a ledobásunk rögtön meghalt 1 v 2 kolléga. Szóval sokadszori próbálkozás után csak Ramirezt vittem magammal és Gordi -remélem jól írom :F - fegyverét az MI4-est (+ MP5SD-t).
    - Örülök, hogy az afroamerikai barátunknak végre adott vki egy Halls cukorkát és nem rekedten beszél a Comlinken mint az első részben! :DDD Az kibírhatatlan volt!

SPOILER!
    Már láttam a lépcső alját, vmi 20 egységnyi távolságra voltam a kijárattól és akkor kezdtem összeesni. Kár ezért a befejezésért, meg a csöpögős "Maga a legjobb katonám..." mondatokért.

És akkor most jöhet a Vegas... :))

Új hozzászólás Aktív témák