Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Kicsit bővebben. Nemnis feltétlenül a lassúság a baj, hanem hogy nincs fov állítási lehetőség. Kicsit nagyobb fov beállításával lehetne a sebességérzetet növelni. A masik nagy bajom nekem, hogy a rátartás fegyverrel (vagyis mikor célzol, Közelebb emeled a fegyvert) az nem úgy van, hogy addig emeli fel a fegyvert amíg nyomod hanem toggle-s. Szóval kattintasz és a következő klikkig úgy tartja. Ezt én utálom alapból és nem találtam meg, hogy hol állítható. Sok fegyver van. Mind testreszabható és unlockolható. Elég tartalmas ilyen téren a játék. És igen, az alap fegyverek szórása nagy. Ráadásul a recoil nem is nagyon kontrollálható. De erre fél óra játék kevés is.
A gyilkoláskor és minden történésnél felvillanó plecsnik nagyon CoD-osak. De egy casual játéknak ez megbocsájtható.
Beállítások menüből hiányolok sok opciót még. De ezen felül rendben van a játék. Ma még nyüstölöm kicsit. Komolyabb konklúzió a hétvége folyamán várható.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3426, 95% Akkumulátor
- LG 29WP60G-B - 29" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 75Hz 1ms - AMD FreeSync - HDR10
- Apple iPhone SE 2022 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3332
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest